2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 87 پست
منم نگفتم تاپیک شخصیه ولی شما به ترس شخصی خودتون اشاره کردیدخودتون رو مثال زدید و فرمودید که وقتی به ...

با دادو بی داد الکی هیچ مشکلی حل نمیشه شما اصلا فک کن ذهنیت منو به کلی عوض کردی ذهنیت ملیون ها مجرد رو چجوری می خوای عوض کنی از صبح برسی کن ببین چند نفر اینجا می نویسن کی ازدواج می کنیم مشکل اساسی اینه در ضمن همه دوس دارن این رسمو ولی خب چی باعث میشه ازش دوری کنن خدا می دونه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

با دادو بی داد الکی هیچ مشکلی حل نمیشه شما اصلا فک کن ذهنیت منو به کلی عوض کردی ذهنیت ملیون ها مجرد ...

کی سر شما داد زده؟ کی خواسته طرز فکرتون رو عوض کنه؟! اشتباه ریپلای کردید به گمونم

اگه ضرفیت ندارین خواهش می کنم چیزی ننویسید من برای دعوت نیومدم

سایت خانوماس انگار یچیم طلبکارین ؟ جوری صحبت میکنی راجع ب خانوما انگار همشون کلاهبردارن جمع کن بابااااا ، ظرفیتو تو داری ندیده تاپیک میزنی س تا سند بناممه انگار برا ما اهمیت داره

چه اتفاقی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دقیقا از چه مقوله ای صحبت میکنید؟

اگه آگاه باشین می فهمین که از چه مقوله ای صحبت می کنم چه بلایی دارن سرمون میارن که خیلیا حاظر نیستن بیان جلو

حتمااااااااینجا هم میگمانشاءالله خوشبخت و عاقبت به خیر باشید و به زودی یک قسمت خوب و همه چیز تمام نص ...

مممنونم عزیزم انشاالله خدا قسمت همه کنه اتفاقای خوب رو برای مجردان بخت خوب انشاالله

سایت خانوماس انگار یچیم طلبکارین ؟ جوری صحبت میکنی راجع ب خانوما انگار همشون کلاهبردارن جمع کن باباا ...

اصلا به نظرت مردی که از ترس سندش ازدواج نمیکنه قابل اتکاست؟ به نظر من که نیست
خیلی هم مضحک و بچگانه ست. ایشون البته دلیل این ترسش گویا تهدید های پدرشه ولی هرچی هم که باشه پذیرفتنی نیست. حداقل از جانب من.

من واقعا دارم از آینده و مشکلات جامعه می گم بعضیا الکی دادو بی داد می کنن ذهنیت منو تغییر دادی ذهنیت ...

من هدفم اذیت کردن شما نیست برادر ، واقعا نیتم خیر بود

ذهنیت من شما و میلیون ها ایرانی قطعا هر کدوم از یه زاویه ای به اصلاح نیاز داره مبرا از عیب که نیستیم حالا عیب که نه صرفا خطای شناختی یا نا آگاهی هست که باعث میشه اذیت شیم یا فرصتی رو از دست بدیم و یا انتخاب اشتباه داشته باشیم

اگه آگاه باشین می فهمین که از چه مقوله ای صحبت می کنم چه بلایی دارن سرمون میارن که خیلیا حاظر نیستن ...

آقای محترم و بزرگوار

تا خود انسان نخواد

هیچ کس نمیتونه بلا سرش بیاره

اینو قبول دارم به خاطر گرونی نمیتونن ازدواج کنن

ولی اصلااااااااا قبول ندارم دختر و پسر خوب وجود نداره

جوینده یابندست....

بازم میگم استثناء هست

ولی معمولا به این شکله هر کس مثل خودش رو انتخاب میکنه....

البته مبحث خیانت هم هست مثل بی پولی افتاده به جون مردم کهههههههه این اتفاقااااا ربطی به دیگران نداره

از ذات میاد ذات

ذات باید درست باشه

و تماااااام