2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 87 پست
خانم محترم من که با پدرم هم خونیم بعضی وقتا می گه چیزایی که بهت دادم رو باید برگردونی قرار نیست که ذ ...

خب دیگه وقتی به همه چیز اینطور نگاه کنی

خب میشه گفت باورت اینه هیچی از هیچکس بعید نیست پس با این تفکر نمیشه ازدواج کرد ، تو قدم بعدی افکار دیگه ای از این جنس هم میاد همراهت میشه و اجازه نمیده یا ورود کنی به کاری یا اگه وارد شدی لذت ببری

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من خیلی اتفاقی دستم خورد وارد تاپیک شدمولی هی میخوا به شما چیزی نگمنمیتونم.😶😑😂برادر آقا بزرگوارعل ...

من دارم از مشکلات جامعه حرف می زنم شما گیر کردین رو من خواهر محترم چرا تو متولدین سال ۱۳۶۰ طلاق معنی نداشت؟

برای ازدواج منم دعا کن خدا خیرت بده ممنونم

حتمااااااا

اینجا هم میگم

انشاءالله خوشبخت و عاقبت به خیر باشید و به زودی یک قسمت خوب و همه چیز تمام نصیبتون بشه.

براتون صلوات میفرستم.☺🌸

😂😂 گفتم که من تاپیک رو شخصی نزدم همین اخلاقا باعث میشه که اعتماد از بین بره

چن تا تاپیک راجع ب مهریه و ازدواج زدی بعد میگی تاپیکت شخصی نی ؟ اتفاقا میخوره دغدغه شخصیتون باشه

من دارم از مشکلات جامعه حرف می زنم شما گیر کردین رو من خواهر محترم چرا تو متولدین سال ۱۳۶۰ طلاق معنی ...

آقای محترم

حیف حیف حیف حیف نمیتونم بگم یک سری چیز هارو

اما خب به طور کلی بنده تحصیلات حقوقی دارم

و متولد ۷۵

ربطی به هیچی نداره

قدیمیا شاید حتی آمار طلاق بیشتر از الآن میشد

اما خب ترس آبرو و متعهد به بچه و خیلییییی چیزا مانع میشد

الآن قبول دارم جوون هامون کم طاقت شدن

من همههههه چیز رو میدونم و قبول دارم

اما در اولین مورد دید شما کاملاااااا درمورد ازدواج اشتباهه

ازدواج مقدسه

عشق پاکه

مگه دو دوتا چهارتا میکنن توی زندگی؟؟؟؟

البته خدا آدم رو گیر نااهلش نندازه

اما خب آدمی هم باید تحقیق و آشنایی و توکل و نمیدونم این چیزا رو انجام بده بعد بره تو دل زندگی

اینجوری که شما میگید نسل بشر باید منقرض بشه.

خب دیگه وقتی به همه چیز اینطور نگاه کنی خب میشه گفت باورت اینه هیچی از هیچکس بعید نیست پس با این تفک ...

من واقعا دارم از آینده و مشکلات جامعه می گم بعضیا الکی دادو بی داد می کنن ذهنیت منو تغییر دادی ذهنیت ملیون ها منجر رو چجوری تغییر می دی

😂😂 گفتم که من تاپیک رو شخصی نزدم همین اخلاقا باعث میشه که اعتماد از بین بره

منم نگفتم تاپیک شخصیه ولی شما به ترس شخصی خودتون اشاره کردید
خودتون رو مثال زدید و فرمودید که وقتی به نام من 3 تا سند هست چرا برم مهریه قبول کنم که از دستم بره و بدبخت شم
تو تاپیک های قبلی هم شنیدیم ازتون که گفتید منزل به نامتون هست بنابراین میشه نتیجه گرفت که این یک مثال فرضی نبوده و شرایط خودتونه حتی اگه 3 تا سند نباشه یکی رو میتونیم با اطمینان بگیم که هست
icon
بعدشم در جواب اون خانوم گفتید که وقتی پدر خودم گاها میگه باید اموال رو برگردونی، تضمینی نیست که ذهنیت شمام همیشه همینطوری بمونه.
این یعنی شما اون عدم اطمینان رو از شخص اول زندگیتون گرفتین به همین خاطر داره روی بقیه تصمیمات تون هم تاثیر میذاره.

هر کی یه دلیل گرونی که دلیل هممونه

من دوست ندارم مهریه کم قبول کنم می دونی چرا چون متاسفانه بعضی از مردها وقتی مهریه یا زنشون کم باشه راحت خیانت می کنند و میرن دنبال یکی دیگه و زنشون رو طلاق میدن

واقعا اهل این نیستم برای پول باکسی ازدواج کنم ولی می ترسم

پسرا می ترسن زن مهریه اجرا بزاره

زنا می ترسن مهریه شون کم باشه ولشون کنن راحت

عدالتتو قبول ندارم گرچه گردن نمیگیری