2777
2789
عنوان

رفتیم اتلیه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1679 بازدید | 52 پست

استارتر به نظرم همسرتون زیاد حوصله این چیزا رو ندارن حالا این مساله رو دست گرفتن وگرنه مساله خیلی ساده هست و حلش ساده تر 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
توی شهرما اصلا اپراتور خانوم برای هلی شات نیست

چ بد ....سخته اینجورم ....شوهرمنم اصلا راضی نمیشد همش میترسیدم قبول نکنه ک بریم باغ ...ک خداروشکر دیدم  دیگ الان بیشتر اتلیه ها خانوم هستن ...

نگران نباش ان شالله ک راضی میشه عروسیتم ب خیرو خوشی تموم میشه

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دیر نرفتین یکم ما یه سال بعد قبل رفتیم چهار فصل کلیپداشتیم کاش زود میرفت راضیش میکردین

همینوهم بازور اومد یه سااال قبل😯

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من که اصلا حوصله نداشتم گفتم برای عروسیم فیلمبردار نمیخوایم.

4 ساله عروسی کردم یه بار هم عکس های اتلیه م رو ندیدم😁اینقدر با اعصاب و خوش قریحه م من😈

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍

خیلی بده؛ما هم واسه عروسی رفتیم آتدیه قرارداد بستیم روز عروسی رفتیم عکس اینا بگیریم دیدیم عکاس مرد اومده شوهرم گفت چرا مرد اونام گفتن خودتون گفتید شوهرمم گفت کت رو لباستو در نیار همه عکسا و کلیپام با کته فقط تو تالار لباس خودمه😔

کدوم شهری عزیزم؟

چطور

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

لباست خیلی بازه؟

اونا براشون عادیه ها عروس زیاد میبینن 😐😑

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.
یه چیز مثل کرین یعنی نما و از بالا میگیره دیگه یا فرق دیگه ای داره؟

این یک چیزی شبیه هلیکوپتر کوچیکه 

بهش دوربین وصله از خیلی بالاتر میگیره قابل مقایسه با کرین نیست

ای تو مرا همه کس....داشتن تو مرا بس😍😘
لباست خیلی بازه؟ اونا براشون عادیه ها عروس زیاد میبینن 😐😑

برای خودم اصلااا مهم نیست ولی شوهرم میگه فکرشوهم نکن😐

عزيزم كليپ دقييقا از فيلم خود مراسم هم واجب تره ببيني متوجه ميشي

من هم همسرم حساس بود يعني آماده بود تا ميريم تو يه آتليه اي همونجا نمونه كارا ريخته باشه! يه عالم آتليه رفتيم يا از نمونه كاراشون حالم بهم ميخورد يا از عدم اطمينان به امانت داريشون!

كه الحمدالله وقتي رفتيم يه اتاق مجزا براي نمونه كاراشون داشتن كه من تنها اونارو ديدم و خوشم اومد تاييد كردم.

حالا دوتا راه داري به نظرم

يكي اينكه آتليه تو عوض كني مطمئن باش پيدا ميكني!(همسرت از اول بايد بهت ميگفت يا با آتليه دارا قيد ميكرد اين مسئله رو ك هم به دل تو بچسبه هم خودشون)

اگه تهران هستي بگو كدوم سمتي 

يكي اينكه تو قردادتون ذكر كنيد كه مرد نبايد باشه باغتون خصوصي باشه 

و اگر مثل ما خيلي حساس هستيد فايلاي مادر رو از آتليه به طور كامل بگيريد

و ما حتي رم توي دوربين عكاس و فيلم بردار رو هم خودمون جدا ازشون مدل و... پرسيديم رم رو هم خودمون بهشون داديم و همون شب عروسياز دوربيناشون درآوردن تحويل همسرم دادن تا روزي كه نوبت كاراي فيلممون برسه...

گفته بودم ك تورا دوست ندارم ديگر. درد آنجا عميق است كه به حاشا برسد...