2777
2789
عنوان

رفتیم اتلیه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1679 بازدید | 52 پست
گفتم ببینم مشهدی بگی کدوم اتلیه رفتی

نه عزیزم اونجا نیستم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خب منم همینو به شوهرم گفتم ولی میگه خود اون صاحب اتلیه راصی نمیشه زنش با لباس عروس وارایش جلوی مردها ...

خيلي ديگه حساسه 

بگو يك شب و يكباره تا اخر عمرم خرابش نكن حسرت ب دلم نكن 

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم ميتوني به آتليه زنگ بزني و از مديرش خواهش كني كه به همسرت اطمينان بدن!

اينطور كه شما گفتين حتما جايي هستين كه تعداد آتليه هاش محدوده...

گفته بودم ك تورا دوست ندارم ديگر. درد آنجا عميق است كه به حاشا برسد...
عزيزم ميتوني به آتليه زنگ بزني و از مديرش خواهش كني كه به همسرت اطمينان بدن! اينطور كه شما گفتين حت ...

نه اتلیه زیاده ولی مسئول هلی شات زن هیچ جا نداره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نه اتلیه زیاده ولی مسئول هلی شات زن هیچ جا نداره

نميشه يه كليپ نشونش بدي كه هلي شات نداره؟

اصلا مهم نيست به نظرم

براي خودتم مهمه؟

گفته بودم ك تورا دوست ندارم ديگر. درد آنجا عميق است كه به حاشا برسد...
نميشه يه كليپ نشونش بدي كه هلي شات نداره؟ اصلا مهم نيست به نظرم براي خودتم مهمه؟

نه برای خودم مهم نیست😧😤

آتلیه تخصصی نوزاد ، کودک و بارداری ترمه در شرق تهران واقع در پیروزی

با دکورهای روز متنوع همچنین لباس های کودک و بارداری رایگان ، بدون مبلغ ورودی و تحویل فایل عکس ها در خدمت شما عزیزان هست. میتونید نمونه کارهامون رو حضوری و یا در وب سایتمون و یا در پیج اینستاگراممون ملاحظه کنید

http://studioterme.com/

09122725901