2821
2789
عنوان

رفتیم اتلیه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1665 بازدید | 52 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهر منم اوایل می گفت این لباس فروشی ها خوب نیستن و انصاف ندارن اصلا حاضر نمیشد پیرهن شلوار بخره تا اینکه به زور بردمش توی یه مغازه که مرده کلی تحویلش گرفت و دست و روی شوهرمو بوسید و شوهرم راضی شد به خرید کردن 😂 کلا بذار صاحب اتلیه خودش با شوهرت حرف بزنه

منم شوهرم نزاشت هلی شات رو چون مرد بود....سخت نگیر خیلی مهم نیست

من اصلا برام مهم نیست همون جاهم گفتم نمیخوام شوهرم گفت نه باشه بهتره حالا که فهمیده مرده میگه پس کلا کلیپ نگیریم😐

هرچی میگم خب هلی شات رو حذف کن میگه نه لج کرده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

عروسی من کادرا همه خانوم بودن حتی هلی شات کارشون ...باغم اختصاصی گرفتیم فقط خودمون بودیم ...دو روز دیگم فیلمو البوممو می گیزم 😊😊😊😊😊😊...اگ میدونی راضی نیست باز بگرد ی اتلیه پیدا کن ک کادراش خانوم باشن ...ما ک بیشتر جاها رفتیم همه خانوم بودن

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
بهش بگو خودت ي جايي كه قبول داري پيدا كن بريم قرارداد ببنديم بنداز گردن خودش

وای نه من خیلی حساسم حتما باید خودم کارهارو ببینم وبپسندم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عروسی من کادرا همه خانوم بودن حتی هلی شات کارشون ...باغم اختصاصی گرفتیم فقط خودمون بودیم ...دو روز د ...

توی شهرما اصلا اپراتور خانوم برای هلی شات نیست

ببين حتي از اين فيلترا هم رد شين باز عكساتون ميره تو چاپخونه دست مرد! اين حساسيتا فايده اي نداره&nb ...

خب منم همینو به شوهرم گفتم ولی میگه خود اون صاحب اتلیه راصی نمیشه زنش با لباس عروس وارایش جلوی مردها عکس بگسره منم دوس ندارم همه تورو ببینن😐

یعنی هلی شات زن ندارن بگیره کاری نداره هلی شات که قشنگی کلیپ به هلی شات ولی خب اون نباشه هم چیزی نم ...

میگه کار با هلی شات رو فقط مرد بلده خانوما اموزش ندیده ان

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز