2777
2789
عنوان

تجاوز جدید !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 9681 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها درستش میکنم  سایت کلا عوض شده من سر پسرم اومدم یجور دیگه بود 😟😟😟😞😞😞

عزیزم😍اره خیلی تغییر کرده

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

عزیزم این ی موجه ب دلایل خاصی ، خبرهای تایید نشده رسمی ، و دروغ هست . نشر دادنش هم کمک ب همون دلیل خاصه . 

اینقدر درگیر این چیزا نشو

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
قاضی شعبه دوازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران گفت: ساختمان نیمه کاره در بین مسیر وجود داشته است، سه ...

وااای راسته؟؟

ببین میگم اقغانی ها فرهنگ عجیبی دارن

یه بار یکی از کارگرای برادرم که افغانی بود الت یکی دیگه از افغانی ها رو بریده بود

فکر. کنم به تلافی تجاوز

ظاهرشونو نبینید

خطرناکن خیلی

مغز تنها چیزی ست که با شستشو کثیف تر میشود
اینا چرا طبق قانون جنگل عمل میکنن😩😩 الان خب یکی میره ب ی افغانی دوباره تجاوز میکنه باز اونا ب ایر ...

مریض جنسی ان .. بهونه هم دم دستشون راحت تر گناه میکنن.

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا
وااای راسته؟؟ ببین میگم اقغانی ها فرهنگ عجیبی دارن یه بار یکی از کارگرای برادرم که افغانی بود ا ...

یه جماعت عوضین که دومی ندارن 😑

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 

یه خاطره بگم وقتی که پیش دانشگاهی بودم.تا ۸ شب کلاس کنکور داشتم برگشت از خیابون که همیشه خلوت و تاریک بود میومدم به سمت خونه یه افغانی یکم جلوتر از من داشت میرفت یهو برگشت سمت من با فاصله تقریبا بیست متر .منم صدامو بردم بالا قیافمو خشن کردم هنوز ۵ متر دیگه مونده بود بهم برسه گفتم چی میگی برو گمشو یهو داد زدم برو گمشو عوضییییی دادااااا اونم راهشو کج کرد ورفت.خدا وکیلی عین بید میلرزیدم.

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
وااای راسته؟؟ ببین میگم اقغانی ها فرهنگ عجیبی دارن یه بار یکی از کارگرای برادرم که افغانی بود ا ...

آره من از همشون متنفرم😭داعشیا😖

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
یه خاطره بگم وقتی که پیش دانشگاهی بودم.تا ۸ شب کلاس کنکور داشتم برگشت از خیابون که همیشه خلوت و تاری ...

😂😂😂😂

آره من از همشون متنفرم😭داعشیا😖

خودشون به خودشون رحم نمیکنن

جنگ های داخلی سالهاست دارن

جنگ های قومی و. قبیله ای

دوستانی که میگن حالا خوبه اروپایی ها ایرانی ها رو بیرون کنن، ایرانی ها فرهنگشون ولقعا فرق داره

نژاد. پرست نیستم

ولی تبعات مهاجران افغان تو. ایران خیلی سنگینه

مغز تنها چیزی ست که با شستشو کثیف تر میشود