اها درستش میکنم سایت کلا عوض شده من سر پسرم اومدم یجور دیگه بود 😟😟😟😞😞😞
عزیزم😍اره خیلی تغییر کرده
الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
عزیزم این ی موجه ب دلایل خاصی ، خبرهای تایید نشده رسمی ، و دروغ هست . نشر دادنش هم کمک ب همون دلیل خاصه .
اینقدر درگیر این چیزا نشو
پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدللهالَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
یه خاطره بگم وقتی که پیش دانشگاهی بودم.تا ۸ شب کلاس کنکور داشتم برگشت از خیابون که همیشه خلوت و تاریک بود میومدم به سمت خونه یه افغانی یکم جلوتر از من داشت میرفت یهو برگشت سمت من با فاصله تقریبا بیست متر .منم صدامو بردم بالا قیافمو خشن کردم هنوز ۵ متر دیگه مونده بود بهم برسه گفتم چی میگی برو گمشو یهو داد زدم برو گمشو عوضییییی دادااااا اونم راهشو کج کرد ورفت.خدا وکیلی عین بید میلرزیدم.
وااای راسته؟؟ ببین میگم اقغانی ها فرهنگ عجیبی دارن یه بار یکی از کارگرای برادرم که افغانی بود ا ...
آره من از همشون متنفرم😭داعشیا😖
الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
یه خاطره بگم وقتی که پیش دانشگاهی بودم.تا ۸ شب کلاس کنکور داشتم برگشت از خیابون که همیشه خلوت و تاری ...
😂😂😂😂