منم یه بار داشتم از مدرسه میومدم سر ظهر کوچه خلوت بود یه پسر جوون هم یه ده متر جلوتر از من میرفت برگشت پشت سرش منو دید و بعد رفت خونش ولی درو نبست من حس کردم داره از لای در نگاه میکنه سریع راهمو کج کردم مسیرو برگشتم از یه راه دیگه رفتم ولی خیلی ترسیده بودم تا الانم ب هیشکی نگفته بودم😕
خودشون به خودشون رحم نمیکنن جنگ های داخلی سالهاست دارن جنگ های قومی و. قبیله ای دوستانی که ...
كم كم ايرانو نگيرن صلوات ميشيم مثه فلسطين
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
خودشون به خودشون رحم نمیکنن جنگ های داخلی سالهاست دارن جنگ های قومی و. قبیله ای دوستانی که ...
خودمم ازشون خوشم نمیاد. ولی یه حسی جلومو میگیره که این حرفا رو بزنم. واقعا نمیخوام همچین افکاری رو تو ذهنم بیارم
وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
چرا میخندی🙂خیلی ترسناک بود همه جا تاریک با به کارگر افغانی تنها
اخه تصورت کزدم خیلیییی باحال گفتی
الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
آره چون همشون وحشین.کاش زودتر برن اه
الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
واقعا ایران الان ظرفیت اینو نداره که خارجی ها رو هم توی خودش تحمل کنه. هنوز خیلی مونده تا به اونجا برسیم. تو مدیریت خودمون موندیم. قبلا ایرانی ها به هم تجاوز میکردن الان باید اینم بشنویم
وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
نمیخوام اگه یه نفرشون اینجا باشه که ادم درستی هم باشه دلش با این حرفا بشکنه.
😂ببین فکر کن یهو برگشت عقب تا منو دید مسیرشو تغییر داد خداییش هرکی دیگه بود سکته میزد.
اره میدونم واقعا چون تو شرایطتت بودم😭😭😭