2777
2789
عنوان

تجاوز جدید !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 9681 بازدید | 102 پست
چقدر تیکرت درازه🤕

نمیدونم چرا اینجوریه🤕🤕🤕🤕🤕حوصله خودمم سررفت از بس ور رفتم

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  
اینا چرا طبق قانون جنگل عمل میکنن😩😩 الان خب یکی میره ب ی افغانی دوباره تجاوز میکنه باز اونا ب ایر ...

چندین سال پیش هم خیلی موارد تجاوز افغانی ها و قتلهاشون بود

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون قاری قرآنو چیکارش کردن. عکساش انگا  خارجه

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
وای خدای من. مطمئنی راسته؟!

https://www.rokna.net/بخش-پرونده-3/383029-شکنجه-وحشتناک-پسر-بچه-ساله-تهرانی-توسط-کارگر-افغانی-هشدار-جدی-قاضی-پرونده

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 
نمیدونم چرا اینجوریه🤕🤕🤕🤕🤕حوصله خودمم سررفت از بس ور رفتم

تاریخ پریتو اشتباه زدی حتما

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
وای خدای من. مطمئنی راسته؟!

https://www.rokna.net/بخش-پرونده-3/383029-شکنجه-وحشتناک-پسر-بچه-ساله-تهرانی-توسط-کارگر-افغانی-هشدار-جدی-قاضی-پرونده

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 
تاریخ پریتو اشتباه زدی حتما

اها درستش میکنم 

سایت کلا عوض شده من سر پسرم اومدم یجور دیگه بود 😟😟😟😞😞😞

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  

قاضی شعبه دوازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران گفت: ساختمان نیمه کاره در بین مسیر وجود داشته است، سه کارگر نوجوان افغانی این کودک را به بهانه ای به داخل ساختمان در حال احداث کشانده و به او تعرض کرده اند که در تحقیقات پسر 7 ساله عنوان کرده که متهمان قصد داشتند ادرار خود را نیز به وی بخورانند.

😭😭😭😭افغانیا بمیرید الهی

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
من واقعا نمیدونم این دولت چرا افغانیارو ازکشور بیرون نمیکنه شورش و دراوردن

الان یه عده میان میگن نژاد پرست نباشید  

ما خودمون فرهنگ پایبنی داریم

یه ملتی هم به عنوان مهاجر پذیرفتیم که فذهنگشون به مراتب بدتر و بدتر از ماست

ببین چی بشه کشور

مغز تنها چیزی ست که با شستشو کثیف تر میشود

این اتفاق در گذشته بود. الانم هست. در آینده هم خواهد بود. نه چیز جدیدیه نه قراره از بین بره. همه جای دنیا هم هست. خیلی تلخه...ولی باید قبول کرد که آدمای روانی ریشه کن نمی شن. کاری که از دست ما بر میاد احتیاط و تربیت و رسیدگی به بچه هاست.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
من واقعا نمیدونم این دولت چرا افغانیارو ازکشور بیرون نمیکنه شورش و دراوردن

این که کشور ما شده باغ وحش ربطی به اون بدبختا نداره که. خوبه کشورای اروپایی هم همه ایرانی ها رو بندازن بیرون؟  همه با هم گرفتار یه نفرینیم

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....