2777
2789
عنوان

متاهلا

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 63 پست

[QUOTE=417970959]اگه شوهرت برا خودت میده بله حلاله ،ولی اگه بفهمه مطمئن هستم ناراحت میشه ،برات بد میشه میگه خرج پدرش ...[/QUOTE

این پول برا شوهرم پول خورده نمیپرسه و یکبار بهش گفتم گفت تابان من این پولو میدم به تو تو دوسداری با رفیقات خرج کنی دوسداری با خوانوادت خرج کنی مال توعه تازه لباس جدا برام میخزه این برا تو جیبم یوقت نیست داشته باشم بهم میده اگه کم بیارم بهم میده دوباره

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

[QUOTE=417970959]اگه شوهرت برا خودت میده بله حلاله ،ولی اگه بفهمه مطمئن هستم ناراحت میشه ،برات بد می ...

خوب اگه اینو گفته مشکلی نیست ،ولی حتما ی رضایت نامه با خوانواده خودت بنویس همتون امضا کنید که همه راضی بودن پدر رو بزارین مرکز ،آدمها بعدا عوض میشن

نمیدن البته من شوهرم بگم کم آوردم تو ماه بهم میده دوباره

بنظرم درست نیست همش تو خرج کنی.. پدرتون حقوقی چیزی ندارن

ɪɴ ᴛʜᴇ ᴅᴀʀᴋɴᴇss ᴏғ ᴛʜᴇ ɴɪɢʜᴛ ᴏɴʟʏ ɢᴏᴅ ʜᴇᴀʀs ʏᴏᴜ..
مرسی که انقد قشنگ راهنمایی کردی راست میگی واقعاً

تجربه تلخی دارم که میگم کاش قبلا یکی بهم هشدار میداد ،چون اولش همه لفظی میگن بعد هر اتفاقی بیوفته تو میشی مقصر ،چون ازدواج کردی برات دردسر درست میکنن ،ببخشید همین مادر که میگی عاصی هست و یا برادرت

بنظرم درست نیست همش تو خرج کنی.. پدرتون حقوقی چیزی ندارن

چیکار کنم خواهر من بچه تو شکمم اگه چیزیش بشه خانواده شوهرم هزار انگ بهم میچسبونن شوهرم داغون میشه کلی ذوق داره برا بچه

تجربه تلخی دارم که میگم کاش قبلا یکی بهم هشدار میداد ،چون اولش همه لفظی میگن بعد هر اتفاقی بیوفته تو ...

یا خوب بشه یا بمیره بخدا خسته شدم ازدواج کردم آرامش داشته باشم شوهرم چه گناهی کرده که باید شبا تا صبح نخوابه صبح بره سرکار خسته جنازه به روم نیاره