2777
2789
عنوان

خشکی گلو

90 بازدید | 25 پست

کسی خشکی گلو طولانی داشته؟😭 الان یکماهه خشکی و یکم سوزش گلو دارم گر گرفتگی و احساس گرما هم دارم رفتم دکتر گفت گلوت التهاب داره ، داروی الرژی و رفلاکس هم مصرف کردم خوب نشدم کمکککک

اره من بعد از بهبود کرونا داشتم ویتامین cو خیار خوردم و دیفن هیدارمین غرغره کردم و یه شربتی دکتر نوشت خوردم خوب شدم

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بهتر نشدی؟ منم همینمم

نه عزیزم همچنان گلوم خشکه و میسوزه در طول روز کمتر و بیشتر میشه دیگه داره میشه یکماه و نیم🤦🏽♀️اول پیش یه متخصص رفتم گفت التهاب داره داروی رفلاکس و الرژی و دو تا شربت اینا داد انتی بیوتیکم داد حتی، چند روز پیشم رفتم یه متخصص دیگه گفت نه التهاب داری نه عفونت واسم پودر روتارین نوشت هنوز نخوردم شما چیه علاعمت

نه عزیزم همچنان گلوم خشکه و میسوزه در طول روز کمتر و بیشتر میشه دیگه داره میشه یکماه و نیم🤦🏽♀️اول ...

دقیقا علائم منم مشابه شماست عین چیزایی که گفتی

حدود سه هفتس گلوم حالت خشکی داره قرمزه وقتی نگاه میکنم و حالت گرما و گر گرفتگی که بعضی وقت شک میکنم تبه یا نه گاهی حس میکنم ترشحات پشت حلق هم دارم، بعضی قسمتهای بدنم گاهی گزگز میکنه یه مدتم درد سینه داشتم

تاحالا دکتر نرفتم هی میگفتم یا خوب میشه یا اگر شدید تر شد میرم ولی وقت نکردم اینم بگم دو سال پیش حالت مشابه رو تجربه کردم تایم خیلی طولانی گلوم التهاب داشت فکر کنم ۸ تا دکتر رفتم از عمومی گرفته تا عفونی و داخلی و گوش و حلق و بینی و آلرژی و طب سنتی حتی

یه تایم دارو خوردم میگفتن التهابه و بخاطر آلرژی ایجاد شده و ترشحات پشت حلق داری باید فقط غرغره آب نمک زیاد انجام بدی و غذاهای آلرژی زا نخوری بخاطر اعصابم ممکنه باشه یه سری اسپری موضعی و دارو سنتی هم گرفتم کامل استفاده نکردم خلاصه دیگه نفهمیدم بعد چند مدت وضعیتم عادی شد ولی کم کم یادم رفت الآن دوباره اونطوری شدم برای همین دیگه حال ندارم پیگیری کنم فکر میکنم یا بخاطر هواعه یا یه ویروسه که علائمش این مدلیه و طولانیش میکنه

نه عزیزم همچنان گلوم خشکه و میسوزه در طول روز کمتر و بیشتر میشه دیگه داره میشه یکماه و نیم🤦🏽♀️اول ...

به نظرم روتارین مصرف نکن چون گیاهی هست و معمولا چیزای گیاهی اگر حساسیت باشه بدترش میکنه فقط سعی کن مایعات خیلی زیاد مصرف کنی و آرامش داشته باشی

من خودم به رفلاکسم شک کردم یا میگم شاید ویروسه که معده رو اسیدی کرده باعث بروز علائم و اثر بخار اسید توی گلو شده چون حس میکنم رو دندونامم اثر گذاشته ولی فعلا راهی به ذهنم نمیرسه جز صبر آدم خسته میشه واقعاا

به نظرم روتارین مصرف نکن چون گیاهی هست و معمولا چیزای گیاهی اگر حساسیت باشه بدترش میکنه فقط سعی کن م ...

دقیقا منم از دکتر رفتن خسته شدم کلی عمومی رفتم دو تا هم متخصص ، اگه از حساسیت و معده هم باشه خب قرص خوردم چرا خوب نمیشه🤦🏽♀️خیلیم نگرانم تو گوگل سرچ کردم گلو درد طولانی یه بیماریایی اورد که خیلی ترسیدم

دقیقا منم از دکتر رفتن خسته شدم کلی عمومی رفتم دو تا هم متخصص ، اگه از حساسیت و معده هم باشه خب قرص ...

به نظرم قرص نخور دیگه ممکنه بدنت ضعیف کنه

حس میکنم استرس بدترش میکنه و اینکه ذهن درگیر میشه هم خیلی بده من سری قبل که اینطور شدم هر روز نگاه گلوم میکردم ببینم قرمزه یا نه انگار قرار نبود خوب بشه چن تا متخصصم گفتن همیشه همینطوری میمونه فقط باید رعایت کنی چیزای آلرژی دار نخوری و مرتب غرغره آب نمک انجام بدی اصلا یادم نمیاد چطور از بین رفت و چرا دوباره اینطوری شدم فقط تا جایی که میتونی غرغره آب نمک انجام بده دیگه باید بشه روتین زندگیت امیدوارم راحت بشیم زودتر🫠

از دست این گوگل این همه دکتر حضوری تشخیص نمیدن به گوگلم اعتمادی نیس😄 چه چیزایی آورد مگه؟

به نظرم قرص نخور دیگه ممکنه بدنت ضعیف کنهحس میکنم استرس بدترش میکنه و اینکه ذهن درگیر میشه هم خیلی ب ...

اره قرص نمیخورم دیگه ای نمک قرقره میکنم فقط و ادویه نمیخورم ، گوگل هم وقتی سرچ کنین گلو درد طولانی یا سرطان میاره یا چیزای بدتر و میگه یه دلیل بدی تو بدن هست که گلو درد خوب نمیشه من اعصابم بهم ریخته بود وقتی سرچ میکردم همین الانم هنوز تو ذهنم مونده استرسی شدم رو این قضیه🤦🏽♀️

اره قرص نمیخورم دیگه ای نمک قرقره میکنم فقط و ادویه نمیخورم ، گوگل هم وقتی سرچ کنین گلو درد طولانی ی ...

آره وقتی مزمن میشه اعصاب آدم بهم میریزه

ولی اگه خدای ناکرده سرطان و این چیزا بود فکر میکنم علائمش طوری بود که دکتر پیگیری های بیشتری توصیه کنه چون تا من اون دفعه از یه جا به بعد هر جا میرفتم تا گلومو میدیدن میگفتن این همینه که هست و فقط چارش اینه که کنار بیای رعایت کنی ایشالا که خوب میشه🌺

آره وقتی مزمن میشه اعصاب آدم بهم میریزه ولی اگه خدای ناکرده سرطان و این چیزا بود فکر میکنم علائمش طو ...

من از وقتی روتارین میخورم خداروشکر خشکی و سوزش گلوم کمتر شده امیدوارم کامل برطرف بشه شما هم اگه امتحان نکردی بخور ضرر نداره

چقدر خوب خداروشکرنمیدونم قبلا خیلی استفاده داشتم شاید دوباره امتحان کنم

من یک هفتست روتارین میخورم روزی دوبار خیلی بهتر شده بود خشکی و سوزش گلوم ولی امروز باز گلوم خشکه و یکم درد داره🤦🏽♀️کم و زیاد میشه گاهی اصلا انگار نیست ولی دو ماهه خوب نمیشه دیگه واقعا نمیدونم چکار باید بکنم اندوسکپی انجام بدم یا ندم🤦🏽♀️

من یک هفتست روتارین میخورم روزی دوبار خیلی بهتر شده بود خشکی و سوزش گلوم ولی امروز باز گلوم خشکه و ی ...

آخی عزیزم آره مشخصش همینه که گاهی خیلی کم و گاهی دوباره برمیگرده منم یه برهه ای تجربه شبیه داشتم دکتر گوش و حلق و بینی و آسم و آلرژی که رفتم بهم گفتن این خوب بشو نیست دلیلش وجود ترشحات پشت حلق هست هیچ راهی هم نداره همیشه باهاته چون آلرژی داری وظیفت اینه که غرغره آب نمک همیشه انجام بدی و پرهیز غذایی داشته باشی چقدر ناراحت بودم ولی نفهمیدم چی شد که از بین رفت تقریبا دو یا سه سال پیش اینطوری شده بودم فکر میکنم یه برهه ای که دیگه بهش فکر نکردم اوکی شد خود به خود واقعا نمیدونم چرا دوباره اومده سراغم فکر میکنم آلرژی و اعصاب بهش ربط داره احتمالا طب سنتی راهشو میدونه اون اواخر دکترای طب سنتی هم رفتم گفت مشکلتو تشخیص دادم تاکید کرد داروهاش مصرف کنم اون تایم امید نداشتم جواب بده نگرفتمشون

این دفعه هم اگه خیلی طولانی بشه شاید برم

حالا فعلا علاوه بر اون یه سرماخوردگی واگیردارم از داداشم گرفتم علاوه بر اون قسمت ته حلقمم ملتهب شد دردش چن برابر شد با سرفه و آبریزش... خدا کمک کنه بدتر نشه این سری😂😭