2777
2789
عنوان

خشکی گلو

| مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 25 پست

بعد عزیزم یه سوال

ته حلقتو که نگاه میکنی، دو طرفش قرمزی داره یا فقط یه طرف یا کف گلو یا جای دیگه؟

برا من قرمزی دو طرفه داره، قبل سرماخوردگی جدیدم فقط همون قسمت ملتهب بود الآنم اون التهاب دو طرفهه سر جاشه قسمتای دیگه بهش اضافه شده

لوزه هلم و زبان کوچکمم التهاب نداشت فقط سقف دو طرف داشت عین اون دفعه

ترشحات پشت حلقم گاهی حس میکنم مثلا انگار گاهی همراه بزاق باید یه چیزی قورت بدم اوایل متوجهش نمیشدم زیاد

بعد اینکه گروه خونیت چی هست؟

چون مثلا گروه O بیشتر درگیر آلرژی و حساسیت میشن

یه موردم اینکه پدرم قبلا یه مدت طولانی دچار سوزش گلو شده بود هرکار میکرد خوب نمیشد آخر یه دکتر بهش یه قرص داد خوب شد بعد گفت قرص چیه گفت قرص اعصاب بوده ولی حیف الآن اسمش یادش نیس پیش همون دکترم که رفتم بهم گفت آلرژیه و این بحثا

خلاصه امیدوارم زودتر راحت بشیم از دستش هرچی که هست فقط هرچی بهش فکر کنی بدتره هر راهی فکر میکنی خشکی گلو رو کمتر میکنه امتحان کن بعدا برو طب سنتی هم امتحان کن منظورم دکترای طب سنتی هست که پزشک هستن و این دوره رو گذروندن

آخی عزیزم آره مشخصش همینه که گاهی خیلی کم و گاهی دوباره برمیگرده منم یه برهه ای تجربه شبیه داشتم دکت ...

مشکل اینجاس که دکترایی که رفتم به طور قطعی تشخیص ندادن مشکل من چیه و دیگه نمیدونم واسه تشخیصش باید پیش کدوم دکتر برم فکر عکس گرفتن از حنجره و اندوسکپی هم اومده تو سرم ولی میترسم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بعد عزیزم یه سوال ته حلقتو که نگاه میکنی، دو طرفش قرمزی داره یا فقط یه طرف یا کف گلو یا جای دیگه؟ بر ...

من الرژی تو خانواده بابام کلا هست هم بابام داره هم داداشم هم پسر عموم ولی اخه چطوری باید بفهمم الرژی هست یا نه ؟ گلوی من یکم قرمزه کلش فقط ، اولش التهاب داشت ولی هفته پیش که دکتر رفتم گفت التهاب هم نداره ، گروه خونی منم فکر میکنم o باشه

مشکل اینجاس که دکترایی که رفتم به طور قطعی تشخیص ندادن مشکل من چیه و دیگه نمیدونم واسه تشخیصش باید پ ...

برا منم تشخیص خاصی ندادن و خیلی کلی گفتن به نظرم وقتی عفونت نیس با آنتی بیوتیک خوب نشده یا رفلاکس هم نیست و داروی معده تاثیر نذاشته دلایل اینطوری رد شده میرسن به اینکه آلرژیه و باید تحملش کنی چن تا گوش و حلق و بینی برو اگر حوصله داری درصورتی که لازم باشه مینویسن ولی برای منکه قبلا کسی توصیه نکرد این کارا رو انشالله که نیازی نیست یا اگر هم باشه برای رفع نگرانیه واقعا چیز رو مخی هست

من الرژی تو خانواده بابام کلا هست هم بابام داره هم داداشم هم پسر عموم ولی اخه چطوری باید بفهمم الرژی ...

پس احتمال آلرژی بودن تقویت میشه نگران نباش با تغییر فصل ممکنه اوکی بشه

یه سر فوق تخصص آسم و آلرژی هم بزن ازت انواع تست آلرژی میگیرن بهت میگن ضریب حساسیتت به هر ماده غذایی و یا گیاهان مختلف چی هست، هرچند من یک بار خیلی هزینه کردم به چیزهای خاصی حساسیت آنچنانی نداشتم یعنی ضریب حساسیتا اکثرا ۱ و ۲ بود که حاد محسوب نمیشد یکی دو مورد ۳ یا ۴ که اونم موارد ذاتا آلرژی زا هستن اکثرا مثلا غذاهای دریایی و مغز ها مثل کنجد و بادام زمینی معمولا تو دسته آلرژی زا هستن

یه چیزایی هم مثل بادمجون و گوجه میگن حتی اگه ضریب حساسیت نشون نده رعایت کنید چون ذاتا آلرژی زا هستن و ممکنه کاذب باشه نتیجه به علاوه تخم مرغ هم میگن زیاد نخورید خلاصه تهش میرسی به بدیهیاتی مثل رژیم غذایی و غرغره دائم آب نمک اما این وسط اگه چیز دیگه ای باشه مشخص میشه

من ته گلوم که نور ميندازم دو طرفش قرمزی داره ولی سمت چپش بیشتر میسوزه گاهی هم جابجا میشه به قول شما گاهی اصن متوجهش نمیشم ولی باز نور ميندازم قرمزیه هست

پس احتمال آلرژی بودن تقویت میشه نگران نباش با تغییر فصل ممکنه اوکی بشه یه سر فوق تخصص آسم و آلرژی هم ...

اتفاقا امروز یکم ابریزش بینی دارم زیاد عطسه میکنم بی حال هم هستم یکم نمیدونم ربطی به الرژی داره یا نه

اتفاقا امروز یکم ابریزش بینی دارم زیاد عطسه میکنم بی حال هم هستم یکم نمیدونم ربطی به الرژی داره یا ن ...

شما سرفه نداری ینی حساس شدن ریه؟ وخلط ک قورت بدی نره؟
منم اینجورم باقرصه بهترشدی؟

شما سرفه نداری ینی حساس شدن ریه؟ وخلط ک قورت بدی نره؟منم اینجورم باقرصه بهترشدی؟

من سرفه ندارم ولی خلط پشت حلق دارم ، کلا اصلی ترین مشکلم خشکی و سوزش گلو هست که هی کم و زیاد میشه