2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کفی بزای اصلاح صافی کف پاقیمت کردم گفت بزای ساختش ۴ تومن میگیرنمیخواستم ببینم کسی انداخته، می ارزه ا ...

ببخشید اسی یسوال چجوری میتونم تاپیکام رو بدم نینی یار حذف کنه

چه تایمهای هستن برا حذف؟

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
کفی بزای اصلاح صافی کف پاقیمت کردم گفت بزای ساختش ۴ تومن میگیرنمیخواستم ببینم کسی انداخته، می ارزه ا ...

اها

از اینا ک آنالیز میکنن طبق پا میسازن؟

نمیدونم باید بگردی داخل سایت و پیج ها نظرات بدونی

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی

آره من .درد سیاتیک شدید هم داشتم لنگ میزدم البته من دو سه سال پیش ساختم حدود ۶۰۰ ۷۰۰ شد .الان هنوز همون را میندازم تو کفشم چند تا کفش عوض کردم با اینکه بعدش حامله شدم ولی دردام خوب شد .از جای مطمین بگیر من ی سری واسه پسرم کفش ساختم از جای دیگه سریع خراب شد .همین ارتوپد فنی که واسه خودم ساخت واسه پسرم گرفتم آخ نمیگه

آره من .درد سیاتیک شدید هم داشتم لنگ میزدم البته من دو سه سال پیش ساختم حدود ۶۰۰ ۷۰۰ شد .الان هنوز ه ...

ممنونم لطف کردید، انشاالله جایی که میرم خوب بسازه تعریفش رو زیاد شنیدم

انشاالله خودتون سالم و سلامت باشید و پسرتون هم خدا براتون نگهداره

ممنونم لطف کردید، انشاالله جایی که میرم خوب بسازه تعریفش رو زیاد شنیدمانشاالله خودتون سالم و سلامت ب ...

خواهش میکنم انشالله شما هم سالم و موفق باشی ،فقط یک چیزی اینها هیچ کدوم درمان نیستا،جلوی بدتر شدن شرایط و فشار به استخوان را میگیره