nastaran__s مدیر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 275 عنوان دعاااا | مشاهده متن کامل بحث + 63 بازدید | 21 پست یکی برام ف........ال گرفت میگه کسی برات دعا گرفته بختت رو بستن از نوع دفنی روی مس نوشته توی قبرس. تان خاک کردهبنظرتون این کی باطل میشه چجوری باطل میشه کاش تصویرت نفس میکشید ای خاک،،،عزیز من حرومت باد 😭🖤 دیروز | 07:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nastaran__s مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 275 بخونی که بهتره ، ولی چون طولانیه ممکنه نرسی خب . ن اتفاق بد نه . برا من در حد خواب حیوانات و ایناس ی ... وای اجنه کاش تصویرت نفس میکشید ای خاک،،،عزیز من حرومت باد 😭🖤
nastaran__s مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 275 برا کسی هم میگیره؟ نمیدونم کاش تصویرت نفس میکشید ای خاک،،،عزیز من حرومت باد 😭🖤
nastaran__s مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 275 بخونی که بهتره ، ولی چون طولانیه ممکنه نرسی خب . ن اتفاق بد نه . برا من در حد خواب حیوانات و ایناس ی ... مثلا چجوری اذیت میکنه؟دیوونه نشم🤣 کاش تصویرت نفس میکشید ای خاک،،،عزیز من حرومت باد 😭🖤
nastaran__s مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 275 نمیتونی بهش بگی ؟ میخوام اگر بلده پیشش بگیرم جواب نمیده کاش تصویرت نفس میکشید ای خاک،،،عزیز من حرومت باد 😭🖤
nastaran__s مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 275 بخونی که بهتره ، ولی چون طولانیه ممکنه نرسی خب . ن اتفاق بد نه . برا من در حد خواب حیوانات و ایناس ی ... اگر اومدی سایت بهم میشه بگی در جه حد اذیت میشدی؟یه وقت اتفاق بدی برام نیفته کاش تصویرت نفس میکشید ای خاک،،،عزیز من حرومت باد 😭🖤