2777
2789
عنوان

دعاااا

53 بازدید | 19 پست

یکی برام ف........ال گرفت میگه کسی برات دعا گرفته بختت رو بستن از نوع دفنی روی مس نوشته توی قبرس. تان خاک کرده

بنظرتون این کی باطل میشه

چجوری باطل میشه

کاش تصویرت نفس میکشید ای خاک،،،عزیز من حرومت باد 😭🖤

ازهمون میپرسیدی کجاس😐

گفت توی قبرستان هست

نمیدونم چجوری باطل کنم

میدونم گی این وار رو کرده فقط نمیتونم اثبات کنم

میدونی اکر طرف این کار رو نمیکرد من الان جاری دخترش بودم بهمین خاطر این کار رو کرد

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چ ترسناکن این ادما

اره بستمو بست تا الان چندتا خواستگار خوب داشتم وقتی میان اصلا نکاه یه من نمیکنن اصلا من وجود ندارم اونجا پیششون

باطل میکنه؟

خیلی احتمالش زیاده که باطل کنه . منم از همینجا یاد گرفتم ، برا انواع طلسم خوبه سوره بقره. نشونه هاش رو تو خوابت میبینی . خودم ۷ سال با طلسم بخت درگیر بودم ، انواع دعانویس های کل کشور رفتم ،، آخرم با سوره بقره باطل شد . وقتی باطل شد ، اونی که طلسمم کرده بود ، شوکه شده بود کی تونسته باطلش کنه .

خیلی احتمالش زیاده که باطل کنه . منم از همینجا یاد گرفتم ، برا انواع طلسم خوبه سوره بقره. نشونه هاش ...

اینم بخاطر اینکه من جاری دخترش نشم این کارو کرده

میگه اتفاق بدی نمی افته کهداین کارو کنم همین قرآن بزارم تو خونه؟

نمیشه تا ۴۰ روز بخونمش بجای اینکه پخشش کنم

اینم بخاطر اینکه من جاری دخترش نشم این کارو کردهمیگه اتفاق بدی نمی افته کهداین کارو کنم همین قرآن بز ...

بخونی که بهتره ، ولی چون طولانیه ممکنه نرسی خب . ن اتفاق بد نه . برا من در حد خواب حیوانات و ایناس یا نهایتا شاید یکی دو شب ی کوچولو تو خواب اذیتت کنه اجنه. ولی در کل خیلی موثر