2777
2789

مشکل اعصاب دارن ؟

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه همه تو ی خونه اید ؟خب بیدار بشه اینقدر رو میدید ب شوهراتون و ازشون میترسید

ترس؟ شوهر بیچاره من ساعت ۶ باید بره کارگاه از استرس کل بدنم یخ کرده بچه تو شکمم اتفاقی براش نیفته نمیخوابه

ارع

الهی 💔خب دست خودشون که نیست بنده خدا .همیشه قبل خواب با ملایمت باهاشون رفتار کنید نه برای دیگران برای حال روحی خودشون داروهاشونو بدید

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

شوهرت بچه کوچولو نیست خودش باید هندل کنه این شرایطو اینقد لوس نکنید مردها رو .فوقش بگو کاری از دستم برنمیاد و رها کن

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

دست خودش نیست گلم خب نگو اینجوری هر شب چطوری بهش میدادین قرصش رو

با التماس مامانم میده من ازدواج کردم شمال اونا اصفهان نمیدونم چرا اومده اینجا من ازدواج کردم که آرامش داشته باشم ولی بازم دست از سرم بر نمیدازه

ترس؟ شوهر بیچاره من ساعت ۶ باید بره کارگاه از استرس کل بدنم یخ کرده بچه تو شکمم اتفاقی براش نیفته نم ...

بخاطر اینکه همسرت بیدار نشه یموقع چنین ظلمی ب خودت و اون بچه میکنی ؟ اینقدر نگرانی ک از نظر من همون ترسه ک یخ کردی !!!!! اون بچه گناه نداره احیانا ؟؟؟