من تا اخرین لحظه بارداریم حالم بد بود و بالا میاوردم😐😐
هفته ۱۸ فهمیدم پسر قند عسل دارم
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ویار معمولا تا هفته 12 است . بعد اون کم کم اشتهات باز میشه. معمولا دیگه تو سونو آنومالی دوم یعنی تو 16 هفته حدودا با قطعیت جنسیت رو میگن. مگر اینکه جنین پشت کرده باشه
مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند.
وااای نه ماااهه من همش میگم از چهارماه خوب میشم هی خودمو دلداری میدم ماشاالله خداحفظش کنه&nbs ...
اگه هزینه برات مهم نیست
تعیین جنسیت با ازمایش خون از هفته ۷ انجام میشه
فک کنم ۳۰۰ هست
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
من همه چی میخورم، هفته هجده رفتم تعیین جنسیت، خداروشکر حالم همیشه خوب بود البته واقعا شانس آوردم چون هم سرکارم میرم و مسئولیتم سنگینه هم مامان و مادر شوهرم ازم دورن و خواهر و خواهرشوهر هم ندارم که بهم برسن، امیدوارم همگی زایمان خوب و راحتی داشته باشید و نی نی ها سالم بیان بغلتون
من ان تی که رفتم اینقدر خوشحال بودم وفتی گفت سالمه که کلا یادم رفت جنسیت بپرسم😐😐😐