2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

218 بازدید | 29 پست

بچه اخه ینی چی من و خواهر کوچک ترم نامزدیم اون با پسر عموم منم با پسر دختر عموم بابام همیشه دامادمون نامزد خواهر کوچیکمو بیشتر دعوت میکنه خونه اصلا هر روز دعوت میکنه ی روز نشده نامزد من دعوت کنه یا بره مغازش اصلا.کلا ی زنگ هم بهش نمیزنن خودشم نامزدم فرشته هست ی مرد تمام عیار اما اونم دیگه ناراحت شده الان میگه دیگه این همه هم فرق گذاشتن چرا میزاره خواهرم میزاره بره خونه نامزدش بمونه من ی ساعت با نامزدم دیر برگردم خونه قهر میکنه 

یا حق...

به. پدرت بگو به همسر منم توجه کنین 

رابطمونو تحت تاثیر قرار داده

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نميدونم والا

منم بابام با شوهر من نسبت به اون دومادمون خيلي سرد رفتار ميكنه

همينطور كه مادرشوهرا يه جاري رو بيشتر دوست دارن😂

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍

بهشون بگین دیگه باهاشون حرف بزنین ک چرا اونو هرروززززز دعوت میکنن شوهرشما رو نه؟یا میزارن اون بره بمونه شما یکساعت دیر کنین قهر میکنن؟دعوایی بحثی اختلافی وجود داره یا ن؟علتش رو فقط خانوادت میتونن بگن عزیزم

بهشون بگین دیگه باهاشون حرف بزنین ک چرا اونو هرروززززز دعوت میکنن شوهرشما رو نه؟یا میزارن اون بره بم ...

نه بابا اتفاقا نامزد من نسبت به دامادمون خیلی خیلی مهربون تره 

یا حق...
به مادرم گفتم میگه مگه چی کم گذاشتیم اصلا توجه نمیکنن

خوب اگ نمیخوانش چرا بهش دختر میدادن!!!منم مامانم و خواهرام بین شوهر منو دامادمون فرق میزارن....

خدایا منتظر نگاهتم♥️♥️♥️♥️♥️

نگاه کنید من شش ماهه نامزد هستم نامزدم انقدر التماس کرد بیا ی روز خونمون بمون ی شرایطی هست حتی از ترس نتونستم بگم اما خواهرم از چهارشنبه هست رفته روستا خونه عموم بابای دامادمون دامادمون هم دو روز اونجا پیشش بود الان گذاشتن خواهرم تا عید فطر اونجا بمونه نامزدش برگشت امروز مغازش همین امروز بابام رفته مغازش آورده خونه 

یا حق...
اره چند بار الکی به نامزدم گفتم نه تو اینطوری فکر میکنی اما دیگه تابلو هست بقران 

ول کن سعی کن احترامشونو نگه داری ولی با شوهرتم خوب باش وانقد باهم شادو خوشبخت باشید که این چیزا به چشمش نیاد اگه تونستی به پدرتم بگو که ناراحت میشی نگی که نامزدتم میگه این حرفو

خوب اگ نمیخوانش چرا بهش دختر میدادن!!!منم مامانم و خواهرام بین شوهر منو دامادمون فرق میزارن....

خودشم من اولش نمیخواستم باهاش ازدواج کنم بابام اینا به زور راضی کردن منو ازش متنفر بودم اما چون خیلی مهربون الان بدم نمیاد ازش اما عاشقش هم نیستم اما واسم مهمه مهربونه 

یا حق...
ول کن سعی کن احترامشونو نگه داری ولی با شوهرتم خوب باش وانقد باهم شادو خوشبخت باشید که این چیزا به چ ...

اره نامزدم اوایل میگفت فدای سرت اصلا اشکال نداره الانم میگه  اما دیگه خیلی ناراحته

یا حق...