2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 29 پست
خودشم من اولش نمیخواستم باهاش ازدواج کنم بابام اینا به زور راضی کردن منو ازش متنفر بودم اما چون خیلی ...

عههه چه جالب تنها تفاوت ازدواج منو شما اینه ک راضیم نکردن با تهدید مجبورم کردن حالاهم ک اوضاع معلومه ولی شما مثل من نباش آتو نده دست کسی اگ از الان یاد نگیرن ک احترام بزارن در آینده ک دیگ هیچ..... 

خدایا منتظر نگاهتم♥️♥️♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمم نمیدونم اوایل نفرت بعد ۳سال خوبی عاشقش شدم ولی ب محض اینک باردار شدم یه آدم دیگ شد و دوباره نفرت ولی الان با دوتا بچه یه حس خنثی ...نه عاشقشم ن ازش متنفرم نمیخوام اتفاقی براش بیفته چون بابای بچه هامه ولی بدون اونم میتونم...... 

اگر بعد اون سه سال که عاشقش شدی اگر خوب میموند چی

خوب معلومه ک حس منم عوض نمیشد...ولی اینطور ک معلوم بود اون نقش بازی میکرد وقتی ک پای یه بچه اومد وسط اونم نقابشو برداشت......

خوب معلومه ک حس منم عوض نمیشد...ولی اینطور ک معلوم بود اون نقش بازی میکرد وقتی ک پای یه بچه اومد وسط ...

منم دوستش نداشتم الان بدم نمیاد ازش اما من مطمنم نامزدم خیلی مهربون هست دیگ نمیدونم چی میشه انشالله بتونم عاشقش بشم

یا حق...