2777
2789
عنوان

آمپول لاغری

96 بازدید | 6 پست

سلام دوستان شبتون بخیر، من دکتر غدد برام اسپارتینا تجویز کرد ولی با دکتر تغذیه م صحبت ک کردیم ب این نتیجه رسیدیم با ویکتوزا شروع کنیم ک ضعیف تره، تو چند روزه اول ۳کیلو کم کردم ولی دیگ کم نشد وزنم(۹روزه میزنم). کسی هست اینجا تجربه استفاده اژ ویکتوزا داشته باشه؟ این روند طبیعیه؟

اشتباه باعث سیاه شدن سر استخوان ران میشه عوارضش وحشتناکه من برای لاغری قرص آلجی مصرف کردم ساخته شده از جلبک سبز حتی تو دوران بارداری و شردهی هم میشه استفاده کرد  اشتهای کاذب رو کاهش می‌ده و کمک می‌کنه پرخوری و ریزه‌خواری رو کنار بره ترکیبات قدرتمند این قرص، متابولیسم بدن رو بالا می‌بره و چربی‌های اصلی بدن رو می‌سوزونه. چون منظم کاهش وزن ایجاد میشه بازگشت وزنی نداره و تغییرات پایدار باقی می‌مونن. فقط مطمین باش که قرص اصل رو از جای مطمین بگیری 
من از این پیج روبیکا  سفارش دادم

@Saeedi_clinic

آیدی روبیکاشون اینه میتونی پیام بدی راهنماییت میکنن

اینم لینک کانال روبیکاشون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام ببخشیدابن امپولاروبایدازکجابخرم واینک قیمتشون چنده مثلاتادوماه دیگه کم میکنن شکم رو؟؟

سلام عزیزم اول میری پیش دکتر تغذیه برات ازمایش و سونو مینویسه ک بعدا مشکلی پیش نیاد برات، بعد برات تجویز میکنن با دوز مشخص، اگر جایی رفتی بدون ازمایش و بررسی گفت بیا بزن فراررر کن😂 بعدم داروخانه ها دارن . اصولا رنج قیمتیش ۲/۵-۳/۵ تومنه ولی بسته ب دوز مصرفی برای یک هفته تا یکماهه، معجزه نمیکنه شکم لاغرشه فقط اشتهارو کم میکنه احساس سیری میده. وگرنه ک همچنان باید رژیم بگیری چند میلیونم پول مکمل و پروتئین بدی ک عضله نسوزونی. تو این مدتی ک داری وزن کم میکنی لایف استایلتم ب مرور اوکی میکنی پیاده روی و ورزشم در کنارش ک دیگ تبدیل بشی ب ی ادم لاغر.

سلام عزیزم اول میری پیش دکتر تغذیه برات ازمایش و سونو مینویسه ک بعدا مشکلی پیش نیاد برات، بعد برات ت ...

فدات ممنون ازتوضیحت امیدوارم ب نتیجه دلخواهت برسی❤️

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

سلام ببخشیدابن امپولاروبایدازکجابخرم واینک قیمتشون چنده مثلاتادوماه دیگه کم میکنن شکم رو؟؟

البته من حس کزدم دکتر غدد گزینه بهتری باشه اول رفتم دکتر غدد ک خیالم راحت باشه