2777
2789

لر خرم آبادم

در چه مورد

در زندگی فقط دو بار لباس سفید تن خواهم کرد. لباس کارم. و اما اصل کاری لباس خوابم🖤💔 'نمیتونم ببخشمت چون باور داشتم تنها کسی که بهم آسیب نمیزنه تویی💔🫠'️. پروف عکس دست نامزد سابقمه که اسمم رو تتو کرده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رسم عروسییاتون چجوره مختلطه؟ کوهدشت چی میدونی؟

کلا لر ها معمولا اینجورین که

توی تالار باغ خونه یا هرجا که بگیرن از اولش تا بعد شام جداس

بعدش میان فضای باز با هم میرقصن معمولا

منظورم رقص محلیه

در زندگی فقط دو بار لباس سفید تن خواهم کرد. لباس کارم. و اما اصل کاری لباس خوابم🖤💔 'نمیتونم ببخشمت چون باور داشتم تنها کسی که بهم آسیب نمیزنه تویی💔🫠'️. پروف عکس دست نامزد سابقمه که اسمم رو تتو کرده

عروسیا چند روزس رسم خاصی دارن اهالی کوهدشت

میخوای عروسشون شی؟

همون یه شبه

اما شبای قبلش کلا تو خونه عروس و داماد

بیشتر داماد بزن بکوبه

میخوای عروسشون شی؟همون یه شبهاما شبای قبلش کلا تو خونه عروس و داماد بیشتر داماد بزن بکوبه

اگه خدا بخواد

چجور مردیمن دربارشون خوب نشنیدم ولی اینا خوبن رسم تفنگم دارن؟ شاباش چی که پول بریزن بقیه جمع کنن؟

اگه خدا بخوادچجور مردیمن دربارشون خوب نشنیدم ولی اینا خوبن رسم تفنگم دارن؟ شاباش چی که پول بریزن بقی ...

والا هرچی که خیره

من خودم خوبی یا بدی ازشون ندیدم

اما همه میگن که بدن

حالا ممکنه طرف تو خوب باشه

اما کلا راجب کوهدشتی ها خوب نمیگن

تفنگ بستگی به خودشون داره

بعضی ها میارن بعضی ها نه

بهتر نیس بجای تمرکز روی تفنگ و تعداد شب عروسی و شاباش و... تمرکز کنی به چیزای مهمتر فکر کنی؟🤯

والا هرچی که خیره من خودم خوبی یا بدی ازشون ندیدماما همه میگن که بدنحالا ممکنه طرف تو خوب باشهاما کل ...

اخه فقط میخام از رسم و فرهنگشون بدونم شنیدم خیلی تعصیبو سنتی هستن لرای اونجا و با دختر کوچیکتر ازدواج میکنن

والا هرچی که خیره من خودم خوبی یا بدی ازشون ندیدماما همه میگن که بدنحالا ممکنه طرف تو خوب باشهاما کل ...

اخه فقط میخام از رسم و فرهنگشون بدونم شنیدم خیلی تعصیبو سنتی هستن لرای اونجا و با دختر کوچیکتر ازدواج میکنن

اخه فقط میخام از رسم و فرهنگشون بدونم شنیدم خیلی تعصیبو سنتی هستن لرای اونجا و با دختر کوچیکتر ازدوا ...

ببین این چیزا که هر فرد بستگی داره

هرکی یه نوعیه یکی خیلی تعصبی یکی کمتر

و اینکه از چه نظر بدن

ببین تو باید خود اون فرد رو امتحان کنی

اما کلا میگن خوب نیستن