2777
2789
عنوان

هدایت تحصیلی

73 بازدید | 32 پست

خانوما و دختر خانومایی که پایه نهم هستید یا بودید این که تو اولویت یه رشته رو ب میگیرید یعنی چی؟ دخترم تجربی رو ب شدا در صورتی که علومش هر دو ترم ۲۰ شده سال پیش هم همین طور .. لطفا راهنمایی کنید هیچ چی نمیدونم خیلی هم نگرانم

چیز خاصی نیست

فقط ممکنه یکم دیر تر ثبت نامش کنن

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم یه سری تاپیکا هستن که صرفا ایجاد شدن تا تایید کاربرای اینجا رو بگیرن یعنی خود استارتر هم میدونه که کارش اشتباهه ولی قبول نمیکنه حالا هی کاربرا از تجربیاتشون بگن قبول نمیکنن که نمیکنن مرغشون یه پا داره واقعا دوست دارم با این عزیزان با صراحت صحبت کنم حیف که نمیشه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چندتا فاکتور داره

ریاضی نوبت خرداد هفتم هشتم و نهم

و علوم نوبت خرداد هفتم هشتم و نهم

فقط نمره برگه خرداد مهمه ، نه مستمر و نه ترم اول

فرزند آذربایجان عزیز💚 اندکی شاعر و نویسنده ، به زودی مدرس زبان انگلیسی ، فوتبال دوست و سیاست زده / ضد لیبرالیسم ، ناسیونالیسم ، فمینیسم و قص علی هذا...

چندتا فاکتور دارهریاضی نوبت خرداد هفتم هشتم و نهمو علوم نوبت خرداد هفتم هشتم و نهمفقط نمره برگه خردا ...

خب چرا ب گرفته؟😭😭 وقتی بیست بوده الان تجربی به سهتی میتونه بره؟

این آموزش پرورش کلا الکی این الف و ب رو میزاره چیزی نیست فقط یخورده دیرتر ثبت نام میشه همین

بعد چون نمونه و تیزهوشان تجربی شرکت کرده ممکنه به خاطراون ب قبولش نکنن؟

اره افرین.ولی نهم ضریبش بیشتره

بله

فرزند آذربایجان عزیز💚 اندکی شاعر و نویسنده ، به زودی مدرس زبان انگلیسی ، فوتبال دوست و سیاست زده / ضد لیبرالیسم ، ناسیونالیسم ، فمینیسم و قص علی هذا...

خب چرا ب گرفته؟😭😭 وقتی بیست بوده الان تجربی به سهتی میتونه بره؟

حتما یکی از اینایی که بالا گفتم نمرش پایین بوده

در ۹۰ درصد مواقع ثبت نام میکنن ، مگر اینکه ظرفیت منطقه خیلی کم باشه

چون از بین کسایی که تجربی الف آوردن خیلیا میرن ریاضی و انسانی ، ظرفیت خالی میشه بهتون میگن برید واسه ثبت نام

نگران نباش.لابد ریاضی کمتر شده که گذاشتن ب براش.اول الف ها ثبت نام میشه بعد ب ها

جا نمیمونه؟؟؟ ریاضیشم ۱۹ بوده😔 تیز هوشان و نمونه تجربی شرکت کرده ممکنه به خاطر این ب اونا رو قبول نکنن حتی اگر تو آزمون قبول بشه؟

بنظرم به رشته ی ریاضی هم فکر کنید نه اینکه چون بقیه همه تجربی میرن بچتون هم بفرستیم

من هفتم نهم معدلم ۲۰ شده بود معدلم هشتمم ۱۹.۹۸ و عاشق علوم بودم و کماکان هستم ولی شغلای تجربی رو اصلا دوست ندارم و هنوزم سردرگمم و روزی ۱۰ بار خودمم سرزنش میکنم چرا با دقت انتخاب رشته نکردم

فقط لذت بردن از درس ملاک نیستش

خود درسای تجربی واقعا اونقدر چیزی نداره اگه بخونی و تو ی همه رشته ها به نسبت سخت میشه ولی رقابت خیلی بالاس و ازار دهندس

من اگه بچه داشتم میفرستادمش ریاضی ...