2777
2789
عنوان

هدایت تحصیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 73 بازدید | 32 پست
ببین الان چون ب شده مدرسه خوب نمیتونه بره تجربی؟

نمونه و تیزهوشان که ازمونی بود مگه شاهد اونم اگر سهمیه داره و معدلش بالا باشه.ولی مدرسه دولتی عادی و سما حتما قبول میشه

بنظرم به رشته ی ریاضی هم فکر کنید نه اینکه چون بقیه همه تجربی میرن بچتون هم بفرستیم من هفتم نهم م ...

ممنون عزیزم از راهنماییت .. فقط یه چیزی اون الف و ب رو چه کار کنم؟ آخه چرا ب شده .. ممکنه مدرسه خوب نتونه ثبت نام بشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم از راهنماییت .. فقط یه چیزی اون الف و ب رو چه کار کنم؟ آخه چرا ب شده .. ممکنه مدرسه خوب ...

شاید بخاطر اون فرم هایی که معلما و اولیا و خود دانش اموزا پر میکنن... جایی که علاقش رو بیشتر سمت ریاضی زده شاید... ولی دقیق اطلاع ندارم از مشاور مدرسه بپرسید. به نظر من نمرات و معدلش رو نشون مدیر بدید یه راهی پیدا میکنه جای نگرانی نیست.

یعنی اینکه اولویت دومش تجربیه اول کسایی که الف هستن رو ثبت نام میکنن بعدش اگه جاموند اونایی که ب هست ...

خب یعنی ظرفیت نداشت قبول نمیشه؟آخه نمره علومش بیست ریاضیش ۱۹ .. پارسال هم همین طور ..

سلام پایه نهمی هستم میرم دهم

تاجایی که میدونم اولویت با معدل نهم هستش هم ترم اول هم ترم دو

برادرم با معدل ۱۸.۹۸ ریاضی و تجربی ب اورد

یکی هم دیدم معدلش بالای ۱۹ بود ولی تجربی ب اورد

یکی میگفت تجربی ب اوردم ولی الان دوساله دارم این رشته رو میخونم و مشکلی نداشتم موقع انتخاب رشته یا ثبت نام مدرسه

هدایت تحصیلی فقط یه راهنماییه واسه دانش اموز زیاد موثر نیس

سلام پایه نهمی هستم میرم دهم تاجایی که میدونم اولویت با معدل نهم هستش هم ترم اول هم ترم دو برادرم با ...

مرسی عزیزم .. نگران بودم ظرفیت مدارس دولتی خوب با الف ها پر بشه بعد دخترم رو نتوتم ثبت نام کنم معدلش ۱۹/۸۰ شده

ممنون عزیزم از راهنماییت .. فقط یه چیزی اون الف و ب رو چه کار کنم؟ آخه چرا ب شده .. ممکنه مدرسه خوب ...

فقط معدل نیستش ...

به ازمون هدایت تحصیلی که بچتون پر کرده هم برمیگرده... سوالاش زیاده از ی جایی به بعد بچه ها شانسی میزنن 😂

برای منم یکی دو تا رشته رو ب زده بود.

راستیش خبر ندارم ولی الف و ب رو فکر کنم همه جا ثبت نام میکنن