2777
2789
عنوان

دلم گرفت

80 بازدید | 7 پست

یکی از دوستام وضع مالی خوبی دارن باور کنید سالی دوبار میرن شمال دیروزم داشن برنامه شمال میچید

بعد من تو عمرم نه مسافرت رفتم نه رنگ شمال دیدم خدا بهشون بیشتر بده

ولی میگن حکمت خدا این چه حکمتیه که یکی همه چیز داشته باشه وحسرتی نداشته باشه بعد یکی مثل من تو حسرت همه چیز

گر زندگی این است که من می بینم عمر ابدی،نصیب دشمن باشد...:) آدما از یه جایی به بعد زندگی نمیکنن فقط زندن کاش خدا هم تفاوت این دوتارو متوجه بشه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من از سال ۹۰ شمال نرفتم ولی حقیقتا هم دیگه هیچ تفریحی برام لذت نداره اون موقع که نیاز داشتم نمیشد بر ...

من کلی حسرت تو دلمه کاش اگه خدا قرار بود حسرت به دلمون که تا افسرده بشیم مارو نمیافرید

گر زندگی این است که من می بینم عمر ابدی،نصیب دشمن باشد...:) آدما از یه جایی به بعد زندگی نمیکنن فقط زندن کاش خدا هم تفاوت این دوتارو متوجه بشه

🙁😔

درست نمیشه غصه بخور😐 آدم نهایتا یکی دو بار خودشو ثابت میکنه، دفعه سوم میذاره هر جور دوست دارید فکر کنید...از این به بعد تاپیک مشکوک ببینم خودم زودتر از همه نینی یار تگ میکنم و گزارش میزنم😡

مهمتر از هر چیزی اول سلامتیه بعدشم خدا بزرگه. همیشه قرار نیست همه چی بد باشه.صبر داشته باشید و امید ...

وقتی سلامتی داشته باشی ولی نتونت با این سلامتیت خوش بگذرونی وشاد باشی چه فایده