2777
2789
عنوان

انتقام

56 بازدید | 15 پست

بچهها نامزد سابقم با بهترین دوستم وارد رابطه شدن و نامزدم حسابی بهش رسیدگی میکنه و میگه اشتباه کردم بادوستت بودم باید از اول میومدم سراغ تو

دوستمم میاد پیشم اینارو تعریف میکنه و میگه اره من از تو بهتر بودم از تو خوشگلترم بخاطر همین با من اینجوریه

چجوری انتقام بگیرم؟

بزن تو دهنش بگو ریدم به هر دوتونبعد تو دیگه چرا با اون دختره در ارتباطی ؟؟؟

تنها دوستیه که دارم

بعدم پسره یجوری هول دوستم شده اصلا نگم برات بعدم جلوی همه دوستای مشترکمونم گفته اسم منو جلوش نیارن به کسی ام نگن قبلا با من بوده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسکلی میگی دوستم و میزاری بیاد تعریف کنه؟ مشکل خودتی الان

خب دوستم چنروزه در ارتباط نیستیم و میخوام باهاش قطع ارتباط کنم ولی اینارو هرروز تو دانشگاه میبینم چیکار کنم که ضایع بشن

رو خودت کارکن موفق شو برو باشگاه برو یه حرفه یاد بگیر بزن تو دهنش

من الان هم عمل زیبایی کردم هم لاغر کردم ولی بازم فکر نکنم برای اونا اهمیتی داشته باشه دوستن باز اعتماد بسقف داره و منو در حد مورچه میبینه دربرابر خودش

خب دوستم چنروزه در ارتباط نیستیم و میخوام باهاش قطع ارتباط کنم ولی اینارو هرروز تو دانشگاه میبینم چی ...

هیچی توام ب بقیه بگو اسمشو جلوت نیارن و بگن درارتباط نبودی چون در شانت نبوده و اصلا کسر شانت میشه

بعدم هرچی لایق این دختره هست بارش کن و قطع ارتباط کن

تو دانشگاهم چنان بدرخش و رشد کن ک کورشون کنی

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

گلم نتونسم به جوابت پاسخ بدم نمیدونم نی نی سایت چرا اینجوری شده

خلاصه خواستم بگم تنها دوستمه یعنی چی اخه ؟؟ یعنی چون دوستی بجز اون زنیکه نداری باید باهاش بچرخی مگه محتاجشی دومن اون پسره مگه خودش چه عنی هست که اینطوری فاز میگیره ، پسر ملکه اینگلیسه ؟؟یه گوهی هست مثل همه پسرای لاشی دیگه

بابت الفاظ زشت عذر میخوام

این منم ؟؟ نه این شدم 💤🖤

هیچی توام ب بقیه بگو اسمشو جلوت نیارن و بگن درارتباط نبودی چون در شانت نبوده و اصلا کسر شانت میشه بع ...

اخه اونا وضع مالیشون از من بهتره ماشین دارن و من ندارم

چیکار کنم که بدرخشم؟پول نیست

گلم نتونسم به جوابت پاسخ بدم نمیدونم نی نی سایت چرا اینجوری شده خلاصه خواستم بگم تنها دوستمه یعنی چی ...

واقعا هیچ دوستی ندارم حالا اوکیه باهاش قطع ارتباط نیکنم و دوستای جدید پیدا میکنم پسرم انقدر چصش بالاعه فککرده الان چه خری هست باید یجوری جفتشونو قهوه ای کنم بفهمن با کی در افتادن ولی ایده میخوام

اخه اونا وضع مالیشون از من بهتره ماشین دارن و من ندارم چیکار کنم که بدرخشم؟پول نیست

وا همچی ب پول ک نیست 😅 شعور و شخصیت و تیپ و استایل و مدل حرف زدن و...

کلا ادم خاصی شو ک با کسی درارتباط نیست و شیک میپوشه و سرش ب کارخودشه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه