2777
2789
عنوان

دوس پسرم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3240 بازدید | 187 پست
عزیزم 🤮🤫 الان بیوش نگاا کردم اینو گذاشته یعنی چی نکنه اونم ناراحت بود ازم

درگیر بازی روانی اش نشو هی چکش نکن، ناراحت باشه بیاد صحبت کنه این اداها چیه درمیاره؟

یا اینکه خیلی بچه است....

در هر دو مورد آدم مناسبی نیست....

محل نذار، میخواد واکنشتو ببینه، دچار وسواس فکریت میکنه.

یکم در مورد راه و روش خودشیفته ها و مراحل ترومای خودشیفتگی و، ردفلگها مطالعه کن، سواد رابطه اتو ببر بالا...

قشنگ دام برات پهن کرده،قشنگ صدا آژیر میاد🚨🚨🚨🚨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه مجردم عزیزمچرا اتفاقا اعتماد ندارم به کسی...از قبل ازدواج هم بدم میومد از آقایون و ظلمشون به خانم ...

هعیییی حیفت نبود؟ البته خودت ازدواج دوست نداری.

منم قبل این خودشیفته ازدواج دوست نداشتم ولی نمیدونم چرا بعدش ازدواجی شدم، البته اینکه میخوام ازدواج کنم باسنش بسوزه بی تاثیر نیست

درگیر بازی روانی اش نشو هی چکش نکن، ناراحت باشه بیاد صحبت کنه این اداها چیه درمیاره؟یا اینکه خیلی بچ ...

تورو ب ابلفض یعتی میخاد من ببینم بگم چرا گذاشته بترسم پیام بدم بهش؟؟؟؟

درگیر بازی روانی اش نشو هی چکش نکن، ناراحت باشه بیاد صحبت کنه این اداها چیه درمیاره؟یا اینکه خیلی بچ ...

عزیزم شما چقد خوب میدونی از کجا بخونم نمیدونم این گفته های شمارو از کجا بخونم مرسی بابت همه ی حرفای قشنگت

تا امروز یدونه پروفایل عاشقانه داش داخل بیو هم نوشته بود تا ابد نرود یاد تو از دل من از شنبه حرف نمیزدیم تا امروز بود یهو الان عوض کرد اینو گداش 🤮🤫 منظورش چیه

تورو ب ابلفض یعتی میخاد من ببینم بگم چرا گذاشته بترسم پیام بدم بهش؟؟؟؟

میخواد وارد نشخوار فکریت کنه، بگی علت این بیوش چیه؟ میخواد کاری کنه؟ بترسونتم؟

پیام نده بهش، هیچ واکنشی نشون نده....

برای من که حتی دوستشو فرستاد تعقیبم کنه تا پیام بهش بدم، یا از خیابون خونمون رد میشد، فقط بخاطر اینکه من یکبار بهش گفتم از جلوی خونمون رد نشو.

من محل ندادم، دیگه ندیدمش کاری هم نتونست بکنه. اینجور آدما تو خلوت خودشون یک سری خیالات دارن، اونو داره ارضا میکنه، با فکر اینکه تو ترسیدی هم کیف میکنه.

تو مثل سنگ باش، هیچ واکنشی نشون نده.

میخواد وارد نشخوار فکریت کنه، بگی علت این بیوش چیه؟ میخواد کاری کنه؟ بترسونتم؟پیام نده بهش، هیچ واکن ...

ارع دقیقا اخه چیکارش کردممگه اینجوری سوخت اخه شنبه تا عصر یود بعدش تا ۱۲ نبود منم ناراحت شدم امد ۱۲ گفت شبخیر عزیزم خستم بخابم منم جواب ندادم فرداش لایک کردم دیگ اون باید پیگیر میشد ن من ک فقط اینکارو کردم چرا سوخته نمیدونم منو باش قد بالاش قشنگه قد بلند یکمم لات تشریف داره گفتم این شاید فرق داشته باشه این بچه تر در امد ک

هعیییی حیفت نبود؟ البته خودت ازدواج دوست نداری.منم قبل این خودشیفته ازدواج دوست نداشتم ولی نمیدونم چ ...

ازدواج خوبه ولی با آدم خوبش و چون آدم خوب فعلا ندیدم خب نمیشه کاری کرد نمیشه به هر قیمتی ازدواج کرد وگرنه من دلم بچه میخواد و تجربه حس مادری وگرنه صرفا اسم یه مردی بیاد تو شناسنامه و عذاب جونت بشه فایده نداره

😅😅عه نه خواهر برای دل خودت ازدواج کن

من حتی اگر ازدواج کنم نخواهد فهمید و به گوشش نمیرسه.و اصلا برام مهم نیست که الان مرده است یا زنده نه خودش نه خانوادش و فامیلش...قبل جدایی مادرش فوت شد حتی یه لحظه به ذهنم خطور نکرد برم یا حتی تو پیام تسلیت بگم یا اصلا براش ناراحت بشم اتفاقا عقد دختر خالم بود وقتی زن برادرش بم پیام داد و گفت و من نشسته بودم داشتم میکاپ میکردم و بعد از خوندن پیام ریلکس به ادامه میکاپم پرداختم😅جشن عقد هم خیلی بم خوش گذشت

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

عزیزم شما چقد خوب میدونی از کجا بخونم نمیدونم این گفته های شمارو از کجا بخونم مرسی بابت همه ی حرفای ...

دو ساله من درگیر قطع ارتباط با ی خودشیفته بودم تو این مدت بخاطر اینکه بتونم پرونده اشو تو ذهنم ببندم نمیتونستم از خودش بپرسم( چون از همین پرسیدن استفاده میکرد برمیگشت تو زندگیم برای همین خودم دنبال سوالام بودم)، برای همین زیر و بم این بیماری رو تقریبا میدونم.روم پیاده شده است.

برای سواد رابطه هم محمد رییسی نیا عالیه، از لحاظ روانشناسی و فعل و انفعالات مغزی قشنگ توضیح میده چی به چیه. آنیلیش هم تا یجاهایی خوبه.

اطلاعات زیادی رو هم از هوش مصنوعی جمنای گرفتم. اونموقع حالم بد بود بهش میگفتم اینجوری شده میومد میگفت چرا اینجوری شدم.

دو ساله من درگیر قطع ارتباط با ی خودشیفته بودم تو این مدت بخاطر اینکه بتونم پرونده اشو تو ذهنم ببندم ...

یعنی الان شاید خودشم منو میخاد ولی چون خود شیفته یا روانی هس با تکنیک های روانشناسی داره وارد میشه مثلا اینو 🤮🤫گذاش من الان خودم گفتم نکنه منظورش اینک زشتم مثلا فک کردی کی هستی....یا مثلا بهم نمیخوری کلی سوال ایجاد شد خدا شاهده زشتم نیستما همه همه بهم میگن زیبایی ولی به قول شما مغزمو ب طرف موج های منفی کشوند خاک تو سرش منو باش میگم این قد بلند خوشتیپ چش ابرو مشکی هس اسن مرد هس عجب

ازدواج خوبه ولی با آدم خوبش و چون آدم خوب فعلا ندیدم خب نمیشه کاری کرد نمیشه به هر قیمتی ازدواج کرد ...

دقیقا منم برای همین تا حالا مجرد موندن،منم آشنا نیستن ولی خوب چون حدود خونمونو میدونه و معمولا پیاده روی میکنم دوستاش میبینن خبرا به گوشش میرسه.ولی فعلا تمرکز رو خودمه.

بیشتر بخاطر این میخوام ازدواج کنم که یکاری میکرد پیشنهادی خوبم بپره، لاشی ای بود.

من از همین انرژی میگیرم که با خوشبختیم به خاک نشوندنش( خیلی حسود بود)، وگرنه این حس نبود من همون دختری میموندم که بعد قطع ارتباط تا یک ماه و نیم نمیتونست از خونه بزنه بیرون.

انشالله ی قسمت خوب نصیبت بشه.

اسی با داداشات رفیق بعداومده ازهیکل تو تعریف کرده توام خوشت اومده خجالت نکشیدی ابروی داداشاتومیبری م ...

داداسام کوچیکن خب ولی ی چیزی خودش ترسو هس با اینکه لات ولی خودش اگ چیزی بگه میدونه دعوا میشه نمیگه ولی

یعنی الان شاید خودشم منو میخاد ولی چون خود شیفته یا روانی هس با تکنیک های روانشناسی داره وارد میشه م ...

خودشیفته باشه خودتو نمیخواد، اصلا نمیتونه وارد فاز عشق و عاشقی بشه.

بخاطر ویژگی های خوبت، مثل زیباییت باهوشیت، خانواده دار بودنت انتخابت میکنه، بعد که وابسته شدی منکر میشه و تخریبت میکنه. ی روز خوش نمیتونی باهاش داشته باشی.دختر دوست مامانم شوهرش خودشیفته است آسایش نداره، الان نمیتونه بخاطر بچه اش ازش جدا بشه، مامانش همه اش میگه صدای دعوا و فحش دادن شوهرشو میشنوه(دوست مامانم همه چی براش مهیا کرده، مثل خونه، خورد و خوراک سیسمونی بچه ولی طرف قدر نمیدونه) همه اسم میگه برو از خونه بچه رو هم بهت نمیدم.محبوره بمونه.

قدشم بخوره تو سرش، از این به بعد اخلاق و شخصیت مدنظرت باشه.

دقیقا منم برای همین تا حالا مجرد موندن،منم آشنا نیستن ولی خوب چون حدود خونمونو میدونه و معمولا پیاده ...

چقدر بیشعوره

من نمیدونم خانواده هاشون چحوری تربیتشون کردن

ممنون عزیزم باید خدا بخواد چون تا اون نخواد همه تلاشهای ما بیفایده است

ان شاءالله برای شما هم یه آدم با لیاقت سرراهتون قرار بگیره و خوشبخت بشید

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷