2777
2789
عنوان

دوس پسرم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3240 بازدید | 187 پست
بنظرت با آدمی ک سک ،س های متعدد با افراد زیادی داشته میشه ازدواج کرد؟ واقعا به عنوان خدمت کار خونم ه ...

زمونه بدی شده الان من میبینم دختر مجرد با پسر متاهل که زن بچه کوچیک داره سک.س میکنن آمار دختره رو قشنگ دارما اصلا باهم در ارتباط نیستن هرچند وقتی قرار میزارن سک.س میکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگم اگ میخاس ببخشید ببخشید منو معذرت میخام بکنه خب منم گفتم منم موافقم باهات رل شم ...خب گولم میزد ...

الان ناراحتی گولت نزده؟ منم عشق اولم اوایل میگفت خوشکلی باهوشی و فلان ولی پیشنهاد نمیداد.با اینکه دید علاقه بهش پیدا کردم.

چون خودشیفته بود، از اینکه رو احساساتم کنترل داشته باشه لذت میبرد.خیلی پیچیده تر از ایناست ساده اشو گفتم.خواستی بیشتر توضیح میدم.

ولی همه ی هدف پسرا و اینکه بخوان سواستفاده جنسی کنن، نیست.از تجربه ام بهت میگم.ممکنه آنقدر دلیلش احمقانه و پیش پا افتاده باشه که مغزت ارور بده و بگه این چه احمقیه.ولی خوب ضرر رسیده به تو از لحاظ احساسی و زمان.

میگم اگ میخاس ببخشید ببخشید منو معذرت میخام بکنه خب منم گفتم منم موافقم باهات رل شم ...خب گولم میزد ...

سعی هم کن شخصیتتو طوری بسازی که با آدممریض برخوردی جا اینکه بگی من ایرادی داشتم ایراداتشو ببینی

بنظرم مغز طرف مقابلتون باید تایپتون باشه و طرز فکرشنه اینکه قیافه مهم نباشه هست خیلیم هست چون بلاخره ...

ارع عزیزم من اینو فهمیدم ی مرد اول باید خدا رو در نظر داشته باشه از خدا بترسه ....خوشگل ترین دختر داشته باشه ولی نمیدونم چرا باز میرن پیوی این اون نمیدونم چرا طبیعی چیه نمیدونم

الان ناراحتی گولت نزده؟ منم عشق اولم اوایل میگفت خوشکلی باهوشی و فلان ولی پیشنهاد نمیداد.با اینکه دی ...

گولم نزده ناداحت نیستم فقط میگم خب یعتی چی لان از شنبه شب ک نوشت خستم میخابم منم لایک کردم فقط نیس نمیدونم چرا علت این نفهمیدم چرا پیگیر نشد

ضربه خداروشکر جنسی مالی اینا ن ها ولی خب همه دلشون میخاد ی مرد قدبلند خوشتیپ چش ابرو مشکی تو زندگی ش ...

از خدا یه آدم لایق بخواه وگرنه چشم ابرو مشکی قد بلند هیولا همه جا پیدا میشه

اتفاقا چشم رنگی بور کمه🤣

بعدشم پیر نشدی که هنوز کلی وقت داری نگران نباش

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

اهل نفرین نیستم اما بشدت عذابم داد و پیش هم کوچیکم کرد با آبروم بازی کرد ، از ته دلم از خدا میخوام ب ...

عزیزم نیاز به نفرین تو نیست همین که زندگیش کثیف و نجسه کافیه.همین که بی شخصیته کافیه

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

گولم نزده ناداحت نیستم فقط میگم خب یعتی چی لان از شنبه شب ک نوشت خستم میخابم منم لایک کردم فقط نیس ن ...

چرا فکر کردی اون فقط به تو پیام میده

پسرا همزمان با صد نفر چت میکنن به همشونم همین حرفی که به تو زده رو میگن

الانم احتمالا سرش جای دیگه ای گرمه

در تعجبم چجوری اینقدر زود عاشق طرف شدی