2777
2789
عنوان

دوس پسرم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3240 بازدید | 187 پست
کی به همشون میرسید😐چقدر سیری ناپذیرنحیوون تو جنگل انقدر جفت گیری نمیکنه که اینا میکنن.آدم انقدر روی ...

وقت ؟ عزیزم هممون رو گذاشته بود آب نمک هر موقع میدید حوصلش سر رفته با توجه به مودش که الان کدوم دخترو میخواد میومد سمتمون

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به درکپسر مردم چیه که میخوای ذهنتو درگیرش کنی تو این سن کمپاشو از زنوگیت لذت ببرنترس بلاخره ازدواج م ...

عه ارع عزیزم فقط این خیلی خوشتیپ با قد بلند مو مشکی چشم سیاه دلمو برد پیشنهاد ک داد خوشحال شدم حرف زدم فقط دیگ از شنبه شب ک گفت من میخابم شب بخیر نیس چرا خدا یدونه نمیزاره جلوم اخه این واقعا تایپم بود💔🙃

وقت ؟ عزیزم هممون رو گذاشته بود آب نمک هر موقع میدید حوصلش سر رفته با توجه به مودش که الان کدوم دختر ...

چه مذکرهای بیخاصیتی

چرا مردا انقدر انگل بودن رو دوستدارن این چه زندگیه آخه

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

اگر قدر خودتون رو میدونستید اونا انقدر نمیتونستن ضربه بزنن

ضربه خداروشکر جنسی مالی اینا ن ها ولی خب همه دلشون میخاد ی مرد قدبلند خوشتیپ چش ابرو مشکی تو زندگی شون باشه الان من ناراحتم من ک زشت نیستم قسم ب خدا زشت نیستم اندامم فیت ورزشکاری چهره م جذاب ولی خب جرا اخه جرا چرا چرا چرا چرا چرا اونی ک روسیه زندگی میکنه خوشبخت و منی ک خدا بهم زیبایی داده نمیشه همچین پسری باشه تو زندگیم نمیدونم خودش پیشنهاد داد خوشحال شدم ولی خب از شنبه نیس ناراحتم برم دیلیت اکانت کنم بمونه در حسرت پیدا کردن پیویم چون شماره نداده بودم آیدی فقط

وقت ؟ عزیزم هممون رو گذاشته بود آب نمک هر موقع میدید حوصلش سر رفته با توجه به مودش که الان کدوم دختر ...

ایوای ارع من اینو فهمیدم پسرا حتی خوشگلترین دخترم باهاشون باشه باز با کسه دیگه پیم بازی میکنن

عه ارع عزیزم فقط این خیلی خوشتیپ با قد بلند مو مشکی چشم سیاه دلمو برد پیشنهاد ک داد خوشحال شدم حرف ز ...

بنظرم مغز طرف مقابلتون باید تایپتون باشه و طرز فکرش

نه اینکه قیافه مهم نباشه هست خیلیم هست چون بلاخره قراره بچت شبیهش هم بشه خدایی نکرده😅 اه حالم بهم میخوره از همشون

اما قیافه و ظاهر بدون عقل و مردونگی و درایت برات نون و آب نمیشه

تو هنوز سنت برای ازدواج کمه خدا تو وقت معینش برات تایپت رو هم میذاره نترس

من ازت ۹ سال بزرگترم ولی بازم برام دغدغه نشده چون وضع جامعه ترسناکه و ارتباط با مذکرهای الان و انتخابشون به عنوان همسر سخته

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

چه مذکرهای بیخاصیتیچرا مردا انقدر انگل بودن رو دوستدارن این چه زندگیه آخه

اهل نفرین نیستم اما بشدت عذابم داد و پیش هم کوچیکم کرد با آبروم بازی کرد ، از ته دلم از خدا میخوام به زمین گرم بخوره ذره ذره وجودش و زندگیش آب شه و آرزو مرگ کنه 🙂

ایوای ارع من اینو فهمیدم پسرا حتی خوشگلترین دخترم باهاشون باشه باز با کسه دیگه پیم بازی میکنن

آره کلا تنوع طلبن فقط احساسات خودشون مهمه تو حتی دنیاتو هم پاش بریزی آخرش با توجه به اندازه حسشون بهت بها میدن