2777
2789
عنوان

دوس پسرم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3240 بازدید | 187 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب اون فکر کرده تو خودشو میگی 😂😐 غیرمستقیم انگار رسوندی دوس دارم شوهرم تو باشی شهرتون کوچیکه ؟

ارع الان خب چرا چی معنی داره نباشه گفتی مال شمام قد بلند چشم ابرو مشکیه منم از سره شوخی گفتم خیلی قد بلند خوشتیپ چش ابرو مشکی دلم رفت خودم واسش

نه منظورم از حرکت دوباره پیام دادنه میگم یه مدت دیگه صبر کن خودش پیام میده و دلیلو میگه دیگه شما او ...

لان از شنبه شب ک نوشت خستم میخابم منم لایک کردم فقط نیس نمیدونم چرا باشه عزیزم

آره خوب اگر پیام ندی میفهمه دختر آسمون جلی نیستی ازیه طرف پیام نده ازطرف دیگه پیامم داد اونقدر مشتاق ...

لان از شنبه شب ک نوشت خستم میخابم منم لایک کردم فقط نیس نمیدونم چراباشه عزیزم مرسی بابت راهنماییت

با من بود یه نامزد دیگه هم داشت توی آب نمک با خرابای پولی هم رابطه داشت چند تا هم دوست دختر داشت به ...

کی به همشون میرسید😐

چقدر سیری ناپذیرن

حیوون تو جنگل انقدر جفت گیری نمیکنه که اینا میکنن.آدم انقدر روی تمایلاتش فاقد کنترل باشه آخه مگه میشه

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

ارع الان خب چرا چی معنی داره نباشه گفتی مال شمام قد بلند چشم ابرو مشکیه منم از سره شوخی گفتم خیلی قد ...

الهی بنظرم یه چند روز دو سه روز دیگه صبر کن دیدی خبری نشد بیخیال شو

شایدم از عابروش میترسه چون شهرتون کوچیکه

الهی بنظرم یه چند روز دو سه روز دیگه صبر کن دیدی خبری نشد بیخیال شو شایدم از عابروش میترسه چون شهرتو ...

ارع داداشامم میشناسه داداشام باهاش رفیقن ولی خب چی میشه من بهش گفتم مراقب باش کسی نفهمه تا اون یا من چیزی نگیم ک کسی نمیفهمه

ارع الان خب چرا چی معنی داره نباشه گفتی مال شمام قد بلند چشم ابرو مشکیه منم از سره شوخی گفتم خیلی قد ...

خوب حتمن میترسه عابروش بره

بنظرم یه چند روز دیگه ام صبر کن دیدی پیام نداد بیخیال شو اگه نمیتونی بیخیال شی پیام بده بگو من مگه مسخره توام میای همچین حرفایی میزنی میری اگه واقعن حسی داری قصدت جدیه بیا بریم تو رابطه و من برا اینکه برم تو رابطه شرط دارم اونم اینه که نمیزارم رابطه جنسی داشته باشیم خط قرمزمه

هیچوقت نزار باهات رابطه بزاره در حد بوس بغل باشید چون رابطه جنسی باعث میشه ازت دلسرد شه و اینکه نزاری بهت دست بزنه امکان اینکه بگیرتت بیشتر میشه