مینیمالیست یعنی چی؟ «دقت کردی وقتی محیط اطرافمون خلوت تر و مرتب تر باشه، چقدر ذهنمون آرومتر میشه؟ انگار فضای بیشتری برای نفس کشیدن پیدا میکنیم. مینیمالیسم یعنی داشتن «کمتر» برای تجربه کردن «بیشتر» یعنی کمتر درگیر مادیات باشیم تا بتونیم بیشتر در تجربه های زندگی غرق بشیم» اگه تو هم به سبک مینیمالیسم علاقه داری با تاپیک من همراه شو 🥰
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
هم میتونی سفید اب بزنی هم اسکراب های شرکتی مثل شون
بعد یه کرم هایی هم هست مخصوص پوست مرغیه تو دیجی کالا دیده بودم الان هر چی فکر میکنم یادم نمیاد اسمش چی بود ولی پیگیری کن از اونا هم استفاده کن تو نظراتش میخوندم نتیجه گرفته بودن
مینیمالیست یعنی چی؟ «دقت کردی وقتی محیط اطرافمون خلوت تر و مرتب تر باشه، چقدر ذهنمون آرومتر میشه؟ انگار فضای بیشتری برای نفس کشیدن پیدا میکنیم. مینیمالیسم یعنی داشتن «کمتر» برای تجربه کردن «بیشتر» یعنی کمتر درگیر مادیات باشیم تا بتونیم بیشتر در تجربه های زندگی غرق بشیم» اگه تو هم به سبک مینیمالیسم علاقه داری با تاپیک من همراه شو 🥰