2777
2789
عنوان

پشت کنکور

241 بازدید | 28 پست

بچه ها اگر کسی ۳ سال بشینه پشت کنکور واقعا قضاوت و مسخره؟ داره اونم تجربی و لقب خنگ میچسبونننن بهشششش😑💔😖بچه ها سال اول هیچی نخوندم رتبم خوب نشد خدایی امسالم خوندم به نسبت پارسال رتبمم بهتر میشه احتمالا پیرا میارم ولی دوست ندارم خواستم واقعا یسال دیگه از شهریور حسابی بخونم ولی انقدر عمه های فضولی دارم همش چی شد چی کردی مگه خنگی نمیری و فشار خانواده هست نمیدنم چ کنم من وقتی تونستم تو یسال بازم پیشرفت یعنی یسال دیگم اگر واقعا۱۰۰ بزارم میشهههه اینم بگم که مشکلات انقدر پیش اومد باعث میشد از درس فاصله بگیرم نوسان نداشته باشه درس خوندنم همینا باعث پشت کنکوری شدنم شده خواهرم تازه عروسی کرده میگه فکر کنم با بچه من دیگه کنکور بدی😑💔چیکار کنم وقتی علاقه ندارم ۴ سال برم رشته که دوست ندارم!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ول کن بذار بگن تو با عملت نشون بده وقتی اسم خانم دکتر اومد اول اسمت همه چی میشوره میبره

نه والا پزشکیم نمیخوام دبیری زیست میخوام که مستقل شم درسته حقوقش کمه ولی حداقل مطمئنم اگر حتی ازدواج کنم باز خرج خودم دارم حتی دانشجو باشم باز خرجی خودم دارم ولی خب شهر ما ۳ تا از هر دبیری میگیره اونم بین شهر و یه روستا رقابت واقها سخته باید زیر ۱۰ هزار شم

رشته رو خودت انتخاب کردی یا با زورت پدر مادرت؟؟؟

من خودم خواستم اول برم ریاضی چون خوندنی بدم میاد ابجیم خیلی دخالت کرد نزاشت ۹ سال بزرگ تر منه اون خودش تو زندگیش هیچی نشده هنوز خرجی از شوهرش و مامانم میگیره تازه کلیم منت میزارن سرش ولی براش مهم نیست من اینطور نیستم دوست دارم هم از الان مستقل باشم هم ازدواج کردم برای همی دنبال شغلیم آینده داشته باشه

منی ک امسال سال پنجمم دو سال اول نخوندم اون سه سالم هرسری ی بلای سرم میاد ک خوب پیش نرم سال پیش افسر ...

خانواده و فامیل چیزی نمیگن چطوری تحمل میکنی

دله من دریاییه چشمه زندون منه🌊🐚

منی ک امسال سال پنجمم دو سال اول نخوندم اون سه سالم هرسری ی بلای سرم میاد ک خوب پیش نرم سال پیش افسر ...

ایشالا امسال بهترین ها واست رقم بخوره اره واقعا میدونم خیلی اذیت کنندسسس منم یا مرگ و میر و مریضی عروسی اینا خیلی پیش اومد عقب افتادم