2777
2789
عنوان

پشت کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 28 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانواده و فامیل چیزی نمیگن چطوری تحمل میکنی

فامیل ک دیگ نه شاید پشتم بگن ولی اونقدر واضح خبر دار نیستن خانواده هم دروغ چرا این سال موافق نبودن با خاسته خودم نشستم ک باز نتیجه فکر نکنم خوب بشه

بنظرت میتونم برم آزاد زبان بخونم فقط یه ترم یک برم یعتی تا دی و از ترم بهمن مرخصی بگیرم؟

نمیدونم خودم اما شنیدم بعضی بچه ها همینو میگفتن تو یه گپ کنکوری بودم یکی جغرافیا بود رشته ش بعد مرخصی گرفته بود داشت برا فرهنگیان میخوند بازم نمیدونم میشه یانه

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کنند ماهی زلال پرست

نه عزیزِ من به اونا ربطی نداره اصن زندگی خودته دوس داری ۵ سال پشت کنکوری باشی به اونا چه وا

من شبنم خواب آلود یک ستاره ام؛ مهربونا لطفا برام دعا کنید در رشته ی مورد علاقه ام قبول بشم🥹💕

نه عزیزِ من به اونا ربطی نداره اصن زندگی خودته دوس داری ۵ سال پشت کنکوری باشی به اونا چه وا

۵ تا عمه دارم بعد مثلا تو فکر کن تراز معدل میاد زنگ میزنن مییپرسن تراز کنکور مباد بازم زنگ میزنن رتبه کل هم میاد باز زنگ میزنننن دلم میخواد بهشون فحشششششش بدمممممم😑😐😐پارسال خدا شاهد همینطور کردن

پیرا که از دبیری خیلی بهتره😐

پرستاری اینا دوست ندارم خیلیم استخدامی نداره بلکه بری خصوصی جایی کار کنی بعد شغل سنگین همش بیمارستان و مریض و شیفت معلمی راحت

۵ تا عمه دارم بعد مثلا تو فکر کن تراز معدل میاد زنگ میزنن مییپرسن تراز کنکور مباد بازم زنگ میزنن ...

جوابشونو نده قشنگم من کنکوری ۴۰۷ ام و از الان به مامانم گفتم هرکی ازت پرسید بگو نمیدونم اگه از خودِ منم بپرسن میگم به شما چه

من شبنم خواب آلود یک ستاره ام؛ مهربونا لطفا برام دعا کنید در رشته ی مورد علاقه ام قبول بشم🥹💕

پرستاری اینا دوست ندارم خیلیم استخدامی نداره بلکه بری خصوصی جایی کار کنی بعد شغل سنگین همش بیمارست ...

مامایی

فیزیو

هوشبری

اتاق عمل

گفتاردرمانی

و....

پروتز دندان

پبرا خیلی بهتره مطمئن باش البته اگه علاقه نداشته باشی