2777
2789
عنوان

مشکل جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 7246 بازدید | 121 پست

عزیزم پیاماتو خوندم که گفتی همسرت پزشکه و همش تو بیمارستان مریضای بد میبینه. اگه روحیه ش حساس باشه روش تاثیر گذاشته و ذهنش رو بهم ریخته. راجب اروم کردن ذهنش و افکارش باهاش صحبت کن چون افکار میتونن سد راه بشن و بگو راجب این قضیه زیاد خودخوری نکنه چیزیه که حل میشه فقط ب خودش زمان بده.

بنظرم میتونید از شکلات های مخصوص هم استفاده کنید، توی اینستا پیج های معتبر پیدا کنید و بخرید.

یا هم معجون و تقویتی های مربوطه، بنظرم میتونن اثر بخش باشن.

لیتل مهندس🪽🚀

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب چی گفتن مشکل چی بود ما قراره هفته بعد بریم دکتر استرس دارم

پماد داد

دارو نوشت واسه خودم

چون من درد شدیدی داشتم واسه بار اول می ترسیدم البته هنوزم درد دارم ولی به نسبت اون روز ها بهتر شده با مصرف پماد و اسپره بهتر شدیم

درخواست دوستی ممنوع ❌( 👩❤️👨💍married)

پماد داد دارو نوشت واسه خودم چون من درد شدیدی داشتم واسه بار اول می ترسیدم البته هنوزم درد دارم ولی ...

اها ن من درد ندارم خیلی زمان گذشته برای ما الان همسرم درگیر این مشکل شده ناراحتم

برای کاهش درد من 5 ماه اول بشدت دردای زیادی داشتم یه پوزیش..ن هست ک کلا دردو از بین برد

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

اها ن من درد ندارم خیلی زمان گذشته برای ما الان همسرم درگیر این مشکل شده ناراحتم برای کاهش درد من 5 ...

حقیقتا بدم میاد از رابطه چون بازم درد دارم خسته شدم ولی خب به نسبت روز های اول بهترم ولی بدون درد نیستم

حقیقتا بدم میاد از رابطه چون بازم درد دارم خسته شدم ولی خب به نسبت روز های اول بهترم ولی بدون درد نی ...

خب عذرمیخوام خیلی ببخشید حتم با پوزیش مخصوصا ک درد رو از بین میره شروع نمیکنید

ی روز خونس بزار استراحت کنه کاملا بهش چیزای مقوی بده مثلا معجون و اینا معاشقه هم زیاد داشته باشین ببین درست میشه اگه نه که بره اورولوژی

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

عزیزم هر آزمایشی بگید چون همسرم پزشکه واس خودش نوشت 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲سالمه سالمه معاشقه هم سمتم نمی ...

بهش بگو فک کن تا اخر عمرت نغوذ نداری اوکی؟

نزار معاشقه هم ازت سلب بشه

یجوری بهش بفهمون پذیرفتی . نزار فاصله بیوفته.

معمار و طراح داخلی ، مدرس. 

خب عذرمیخوام خیلی ببخشید حتم با پوزیش مخصوصا ک درد رو از بین میره شروع نمیکنید

همه راه ها رو امتحان کردم دکتر هم مجدد رفتم بهم گفت تا شش ماه درد داری و با توجه به نوع پرده طبیعی هست این درد حالا دیگه نمیدونم ولی فرار میکنم از این موضوع. جدیدا عفونت هم زیاد میگیرم و درد پهلو هم زیاد دارم

همه راه ها رو امتحان کردم دکتر هم مجدد رفتم بهم گفت تا شش ماه درد داری و با توجه به نوع پرده طبیعی ه ...

عفونت فقط بخاطر عدم شستشوی بلافاصله بعد رابطه اس و تا قدری ک میتون ولو ذره ای بعدش ادرار کن

بله طبیعیه ولی باید تندتند انجام بشه تا به اصطلاح جا باز کنه

ی روز خونس بزار استراحت کنه کاملا بهش چیزای مقوی بده مثلا معجون و اینا معاشقه هم زیاد داشته باشین بب ...

من ک کلا به همسرم چیزای گرمی میدم و خیلی فضارو مهیا میکنم ولی نمیشه باید بریم دکتر

عفونت فقط بخاطر عدم شستشوی بلافاصله بعد رابطه اس و تا قدری ک میتون ولو ذره ای بعدش ادرار کن بله طبی ...

من بعد از اینکه به متخصص مراجعه کردم دقیقا همین رو گفت که بعد رابطه حتما دستشویی برم و هر روز رابطه داشته باشید بعد رابطه از اون موقع که دکتر بهم گفته همیشه میرم دستشویی اما شغل همسرم طوری هست که هر روز نمیشه و اصلا خونه نیست

من بعد از اینکه به متخصص مراجعه کردم دقیقا همین رو گفت که بعد رابطه حتما دستشویی برم و هر روز رابطه ...

مثل همسر من

ولی غصه نخور منم یه زمان کل درگیری ذهنم همین بود ولی درست شد