2777
2789
عنوان

تهدید می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 59 پست
چمیدونم منم. دوسال دوسش داشتم ولی پارودلم گزاشتم. گفتم خاستگاری. گفتم شاید آدم شده نمیدونم. ...

ولش کن بابا اسکول خرو

از این مرد در میاد آخه؟

🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//

نمیرم ولی اصلا. کاری باهام نمیکنه.گلم میشناسیم خانواده ها.و منو می بینه نرم میشه کلا ولی میدونم ...

به قول معروف به روباه گفتن شاههدت کیه .گفت دمم .آره پسرا همیشه همینو میگن دختررر برام ریخته همه سر و دست میشکنن بهشون نگاه کنم .هی میان پی وی من .ولی من فقط تو رو مبخوام

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر باهاش دوستی؟شرایط ازدواج داره؟

دوسال. ولی میگ گیرم الان یکم دیگ صبر کن. من اعتماد ندارم. گفتم نامزدی بعدش کاراتو کن گفتم تو ک منو میخای. چ اصراری داری همینجوری ببینمت

به قول معروف به روباه گفتن شاههدت کیه .گفت دمم .آره پسرا همیشه همینو میگن دختررر برام ریخته همه سر و ...

میدونم بازار گرمی. میکنه. ولی این دورشم هستا. چ مرگشه منو ول نمیکنه نمیفمم. گفتم برو. بابا باهمونا. میگ عاشقتم

میدونم بازار گرمی. میکنه. ولی این دورشم هستا. چ مرگشه منو ول نمیکنه نمیفمم. گفتم برو. بابا ب ...

نیست عزیزم .فیلمشه .رک و پوست کنده بگو ولی من نیستم ..تو اون قبری که داری فاتحه میخونی خیلی وقته میتی نیست

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

نیست عزیزم .فیلمشه .رک و پوست کنده بگو ولی من نیستم ..تو اون قبری که داری فاتحه میخونی خیلی وقته میت ...

خب. چرا ولم نمیکنه. بره. دوساله ده بار کات شده برگشته گریه قبول کنم اه. دخترم هسته دیدم

خب. چرا ولم نمیکنه. بره. دوساله ده بار کات شده برگشته گریه قبول کنم اه. دخترم هسته دیدم

چون میدونه قبولش میکنی .چون میدونه با دوتا گریه دلت نرم میشه و برمیگردی به رابطه

چون میدونه قبولش میکنی .چون میدونه با دوتا گریه دلت نرم میشه و برمیگردی به رابطه

آره ایندفعه نرم نشدم خب بره بایکی دیگ تو رابطه. گیر داده بمن. ی. دختره قبلا عاشق این پسره بود. گفتم برو باهمون میگ نمیخام. توبابد باشییی

آره ایندفعه نرم نشدم خب بره بایکی دیگ تو رابطه. گیر داده بمن. ی. دختره قبلا عاشق این پسره بود ...

هیچ جوره کوتاه نیا رو حرفت بمون .از تمام برنامه هات بلاک کن .به خط دیگه زنگ زد جواب نده .خودش خسته میشه .میفهمه این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست