همین چند روز پیش یکی از دخترای اینجا با دوس پسرش برای آخرین دیدار و خدافظی رفته بود پسره عقده هاشو سرش خالی کرده بود باهم درگیری فیزیکی کردن و دختره با لگدای پسره دچار کشیدگی رحم و خونریزی شدید شده بود...
بگو عکسارو پخش کن هر غلطی میخای بکن نهایت شکایت میکنم چوب توآستینت میکنن بازم اونیکه میسوزه تویی نه من.
همین چند روز پیش یکی از کاربرا رفت دیت آخر با دوست پسر وحشی .چنان لگدی زده بود شکم بچه که نمیتونست نفس بکشه چقدر گفتیم نرو .گوش نکرد ..فیلم لانتوری رو پس ندیدی .نوید محمد زاده تو همون پارک رو صورت دختره اسید پاشید
..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔
اسید که حالا گیر نمیاد راحتولی اومدیم و چاقو زد بهشاصلا لزومی نداره دیدن این عن
هموننننننننن
..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔
خخ ن گلم بی عرضه تر ازای حرفا هست. شلوارشو بالابکشه نمیخاد کاری کنه. پولشو نداره
ببین عقل حکم میکنه نری تامام .از آن نترس که های و هوی دارد .از آن بترس که سر به تو دارد