2777
2789
عنوان

تهدید می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 59 پست
هیچ جوره کوتاه نیا رو حرفت بمون .از تمام برنامه هات بلاک کن .به خط دیگه زنگ زد جواب نده .خودش خسته م ...

آره افرین. یا میاد. یا نمیاد. بهتر. بدرک. اشغالو. اذیتم کرد. پیام. داده میدونم. بلاکم میکنی. میری. خونتونم عوض کنی. من کارمو میکنم.نیای خره خخ. میگ دیوونم کردی. گفتم دیونه نشو. آدم بودی خاستگاری میومدی

ببخشید سرتو درد آوردم

عزیزمی .دختر بیدارم من

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آره افرین. یا میاد. یا نمیاد. بهتر. بدرک. اشغالو. اذیتم کرد. پیام. داده میدونم. بلاکم میکن ...

آره خوب جوابشو دادی ..دیگه جواب هیچیشو نده .عشق و عاشقی زورکی که نمیشه

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

میدونی بره هم. من ضربه خوردم واقعا دوسش داشتم چاره نیست آدم نیست

تنهایی با ارزشه چون خالی از آدمهای بی ارزشه .

این اگ میخاست پافشاری نمیکرد. میگفت باشه نامزد میشیم حداقل

بعله دقیقا .

آره پررو تر از این حرفاهست میگ دلت هوس یکی کرده

بگو کافر همه را به کیش خود پندارد .حرف زیاد زد .بگو فلانی من فقط با کسی حرف میزنم و توضیح میدم که اسمش تو صفحه ی دوم شناسناممم ثبت شده اسم تو رو نمیبینم تو شناسنامم .با یه خدافظی خوشحالت میکنم

دقیقا منم همینطوری بود دوران دوستی به عقد رسیدم و طلاق گرفتم اینا عشق شدید و رویایی ندارن اینا روانی ...

آره فهمیدم روانیه. ولی دوسش دارم. چطور جدابشم. بگو.

آره فهمیدم روانیه. ولی دوسش دارم. چطور جدابشم. بگو.

هیچ روش خاصی نداره بمدت که بگذره از سرت میوفته و اینکه حرفاش هیچکدوم تهدید و... هرچی بهت گفت بدون واقعیت نداره گوه اضافی میخوره دقیقا عین همین نامزد عقدی سابق منه و عشقشون آتشین یهو میفهمی که داره بهت خیانت میکنه و برای خیانتش هم با پررویی تمام واست دلیل میاره و میگه حق داشتم

هیچ روش خاصی نداره بمدت که بگذره از سرت میوفته و اینکه حرفاش هیچکدوم تهدید و... هرچی بهت گفت بدون وا ...

دیدم چتاشو اتفاقا. ولی میگ توباید باشی. اونی ک میخام تویی. هوس بودن اونا و اشتباه کردم. آره. تهدیداشم الکیه جرات نداره هزار بار گفته و هییچی. توجه نکردم. ولی بازم دوسش دارم. چندوقت جداشدی. توگلم