2777
2789
عنوان

شوهر

186 بازدید | 35 پست

داشتم بهش میگفتم چرا هیچکس منو جدی نمیگیره چرا هیچکس بهم احترام نمیزاره

گف چون کم حرف میزنی

گفتم چه ربطی داره گفت منم یکی نچسب باشه کم حرف بزنه سمتش نمیرم

گفتم ینی من نچسبم دستت درد نکنه

بعد گف هرچی میگم به خودت میگیری نمیشه باهات حرف زد دیگ بامن حرف نزن جاشم برداشت برد جدا انداخت زیر لبم همش بم میگف اسکل هیعی زر میزنه

خیلی دلم شکست بازم بخاطر کاراش من بیدارم گریه میکنم اون گرفت خابید

به بازی هم معتاد شده کلا تا میاد خونه داره بازی میکنه هیچ حرفیم بامن نمیزنه تا من چیزی بهش نگم هیچی نمیگه منم حرف میزنم یا جوابمو نمیده یا اینطوری دعوا میکنه

کاش ازدواج نمیکردم چقدر تنها تر شدم

🙂💔

🫂🙂سردرگم در هیاهو

عزیزم هیچوقت خودتو کم و حقیر نشون نده .خب کدوم مردیه بحث و دعوا نشع اینو پیش نکشه

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

عزیزم هیچوقت خودتو کم و حقیر نشون نده .خب کدوم مردیه بحث و دعوا نشع اینو پیش نکشه

اخه اصلا بحث دعوایی نبود این یهو قاطی کرد دو روز پیشم باز همینطوری الکی قاطی کرد من داشتم دردل میکردم

🫂🙂سردرگم در هیاهو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنبال بهونه بوده که زودی جاشو برده جدا انداخته

میشه برام دعا کنید زودتر به حاجتم برسم یه صلوات یا هر سوره ای که دلتون میخواد بخونید برام...انشالله خودتون هم به همه ی حاجت هاتون برسید

icon مردا همه قاطی کردن به خدا

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه‌؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم. 

خب خواهر من چرا راجب خودت اینجوری جلو شوهرت میگی

چرا میگی کسی منو جدی نمیگیره

اونا خودشون نزده میرقصن وای به حال اینکه ما یه چیز منفی راجب خودمون بگیم

در ناامیدی بسی امید است...

خب خواهر من چرا راجب خودت اینجوری جلو شوهرت میگی چرا میگی کسی منو جدی نمیگیره اونا خودشون نزده میرقص ...

چی بگم دلم گرفته بود واقعا از رفتار بقیه کس دیگم نبود بهش بگم ب اینم نباید میگفتم کلا خودش میگ من خیلی پر حرفم با تنها کسی ک حرف نمیزنه منم با بقیه خیلی خوبه

🫂🙂سردرگم در هیاهو

اخه اصلا بحث دعوایی نبود این یهو قاطی کرد دو روز پیشم باز همینطوری الکی قاطی کرد من داشتم دردل میکر ...

میدونم قشنگم .دیگه مدل شوهرت اینه اهل دردو دل این موردی نیست .لابد جایی دلش پر بوده سرت ریخته .الان میدونه ناراحتی احتمال داره گریه کنی 💔جاشو برده

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

مرداهرکاری دوست داشتن میکنن بعدکه ناراحت میشی میگن اه چقدر زود رنجی تو زود رنجم کردیییییی

چی بگم کلا هروقت بخام حرفی بزنم یا از چیزی ناراحت باشم اوضاعم همینه مثلا از دست رفتار مادرش ناراحت میشم هرچی از دهنش در میاد بمن میگ بعدم میگ ولشکن تو خیلی اهمیت میدی⚘☹️

🫂🙂سردرگم در هیاهو