2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 35 پست
خب خواهر من چرا راجب خودت اینجوری جلو شوهرت میگی چرا میگی کسی منو جدی نمیگیره اونا خودشون نزده میرقص ...

خیلی نامردی هس که کسی باهات با صداقت درد دل کنه و مسخرش کنی یا توهین کنی یا جدیش نگیری

حق اسی این نی

🕋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درود

پیش ایشون از ضعف های خودتون نگید.

نزارید که جای شما شب از هم جدا بشه حتما برید کنارش بخوابید حتی اگر کاملا قهر و بدون حرف هستید.

سعی کنید روی خودتون کار کنید از رشد فکری و عاطفی.

به خودتون برسید خوشحال باشید از زندگی لذت ببرید تا بقیه هم بخاطر خوشحال بودن هم که شده با شما همسو بشن.

وقتی شما روی خوش زندگی رو ببینید اونوقت هست که رفتار های اونا میشه منفی

به خودتون سخت نگیرید سعی کنید چیزی نگید که شما رو انتقاد کنند.

چی بگم دلم گرفته بود واقعا از رفتار بقیه کس دیگم نبود بهش بگم ب اینم نباید میگفتم کلا خودش میگ من خی ...

با اینا نمیشه درد دل کرد بدتر حالتو میگیرن

پارتنر منم همینه تا یه چی میگی میشه طلبکار به جا اینکه درک کنه

من بهش گفتم با دیوار حرف بزنم بهتر از توعه ،حداقل اون شنونده خوبیه

در ناامیدی بسی امید است...

با اینا نمیشه درد دل کرد بدتر حالتو میگیرنپارتنر منم همینه تا یه چی میگی میشه طلبکار به جا اینکه درک ...

اره کاش منم حرف نزنم دیگ کلا به قول خودش کم حرفم فقط با شوهرم خیلی حرف میزنم اونم ک رید

🫂🙂سردرگم در هیاهو

اره میدونه حوصلمو نداشت رفت بخابه

عزیزم همیشه تو مجردیم کم حرف بودی ؟ تو جمعا تو خونواده

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

عزیزم همیشه تو مجردیم کم حرف بودی ؟ تو جمعا تو خونواده

اره کلا فقط با نزدیکام خیلی پر حرفم با بقیه خیلی حرفی برای گفتن ندارم واقعا یا میترسم ناراحت شن از دستم چیزی نمیگم ببشتر گوش میدم

🫂🙂سردرگم در هیاهو

اره کاش منم حرف نزنم دیگ کلا به قول خودش کم حرفم فقط با شوهرم خیلی حرف میزنم اونم ک رید

من یوقتا باور کن دلم داره میترکه ولی به این چیزی نمیگم

چون آخرش یه قشقرقی به پا میکنه مشکلم میشه دو برابر

در ناامیدی بسی امید است...

درود پیش ایشون از ضعف های خودتون نگید.نزارید که جای شما شب از هم جدا بشه حتما برید کنارش بخوابید حتی ...

سلام یوقتایی واقعا دلم میگیره و هیچکس نبود بخام باهاش حرف بزنم فکر میکنم اگر واقعا ادم نتونه با شوهرشم در دل کنه پس باید چکار کنه؟

نمیتونم برم پیشش دبگ خابید

🫂🙂سردرگم در هیاهو

من یوقتا باور کن دلم داره میترکه ولی به این چیزی نمیگم چون آخرش یه قشقرقی به پا میکنه مشکلم میشه دو ...

منم دیگ نمیگم ولی خب من قیافم زیرنویس داره گیر میده چته بعد ک میگم داستان میشه دیگ نمیگن

🫂🙂سردرگم در هیاهو

اره کلا فقط با نزدیکام خیلی پر حرفم با بقیه خیلی حرفی برای گفتن ندارم واقعا یا میترسم ناراحت شن از د ...

میدونی مشکلت چیه گل .مثلا در جریان نیستی کجا به کی چی بگی .درمورد درودل و گلایه از خودت هرگز به شوهرت چیزی نگو .یکم شروع کننده باش چرا باید بترسی .توام عین لومی مثل هممون حق نظر داری .یکمی استدلال میکنیم بعدصحبت .از یه ماجرای تعریف کن که از نطرت باحال بوده .یا فیلمی که دیده .برای دیگران نمیگما واسه خودت

چون حس میکنم اضطراب اجتماعی داری

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫