اول کلاج وترمز بعد دنده خلاص بعد ماشین روشن کلاج دنده یک کلاج گاز. واقعا خیلی خنگم هیچ وقت نمیتونم راننده بشم یسری کلاس ثبت نام کردم نرفتم از ترس بعد رفتم اموزش مجازی از اونم استرس میگرفتم خنده داره نه! الانم امروز مربی خصوصی گرفتم که یکم ترسم اول بریزه بعد برم ثبت نام اصلا هول میشم تو ذهنم مراحل روشن کردن قشنگ تو ذهنمه ولی موقع روشن کردن مخم قفل میکنه نمیدونم باید کدوم کارو بکنم تمرکز هواسمم که قربونش برم امروز خیلی تحقیر شدم مربی با خنده بهم گفت چندتا کار اموز مثه تو داشته باشم پدر ماشینم در اومده خودم بیخیال شدم ولی مادر شوهر خواهرشوهرم بلدن تا میریم تو جاده شوهرم تعنه میزنه که زنای همه بلدن تو مثله مجسمه میشینی. بنظر شما چکار کنم
صبح با راننده که بودم تو یه جاده خلوت من حتی بلد نبودم روشن کنم خطی ها اونجا بودم نگاه میکردن میخندی ...
به خاطر استرسه احتمالا. تمرین کن با خودت اروم باشی. بعد قبلش هم یکم با شوهرت تمرین کنین منم اگه یه دفعه برم تو ماشین غریبه نمیتونم
وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
من خارج شهر شوهرم اجازه میده.البته فقط با دنده یک رفتم.یبار گفت حالا کلاج بگیر بریم دو.جیغ زدم که نم ...
منم یه بار بابام گفت بزن دو مامانم نزاشت😂
وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
به خاطر استرسه احتمالا. تمرین کن با خودت اروم باشی. بعد قبلش هم یکم با شوهرت تمرین کنین منم اگه یه د ...
استرسم در مقابل تمرکز هواسم چیزی نیست یکی دوسال دچار پرتی هواس شدم مثلا امروز یبار به خانم مربی خصوصی گفتم خودم بزار حرکت کنم خودم حرکت دادم حالا گفت باییت دوباره حرکت کن اصلا نمیدونستم چکار کنم بعد فهمیدم که این خانم نمیخاد دیگه اموزشم بده گفت خانم خیلی احتیاج داری تو من فعلا وقتم پره دنبال کس دیگه ای باش دنیا رو سرم خراب شد گفتم شوهرم حق دا ه من واقعا خنگ شدم قبلا اینجور نبودم یه مشکلاتی ب ام پیش امد کلا مخم تعطیل شده هر کاری میکنم راه نم افته مثه حرکت راه انداختن ماشین شده
بچها میشه روش روشن و حرکت بعد ایستو مو به مو برام بنویسید شاید اینجوری بره تو مخ پوکم
https://www.asemooni.com/info/city/drive-training
اینجا رو ببین. بعد فیلماش هم هست میتونی ببینی