2777
2789
عنوان

راننده شوت

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 22 پست
صبح با راننده که بودم تو یه جاده خلوت من حتی بلد نبودم روشن کنم خطی ها اونجا بودم نگاه میکردن میخندی ...

به خاطر استرسه احتمالا. تمرین کن با خودت اروم باشی. بعد قبلش هم یکم با شوهرت تمرین کنین منم اگه یه دفعه برم تو ماشین غریبه نمیتونم

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خارج شهر شوهرم اجازه میده.البته فقط با دنده یک رفتم.یبار گفت حالا کلاج بگیر بریم دو.جیغ زدم که نم ...

منم یه بار بابام گفت بزن دو مامانم نزاشت😂

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
به خاطر استرسه احتمالا. تمرین کن با خودت اروم باشی. بعد قبلش هم یکم با شوهرت تمرین کنین منم اگه یه د ...

استرسم در مقابل تمرکز هواسم چیزی نیست یکی دوسال دچار پرتی هواس شدم مثلا امروز یبار به خانم مربی خصوصی گفتم خودم بزار حرکت کنم خودم حرکت دادم حالا گفت باییت دوباره حرکت کن اصلا نمیدونستم چکار کنم بعد فهمیدم که این خانم نمیخاد دیگه اموزشم بده گفت خانم خیلی احتیاج داری تو من فعلا وقتم پره دنبال کس دیگه ای باش دنیا رو سرم خراب شد گفتم شوهرم حق دا ه من واقعا خنگ شدم قبلا اینجور نبودم یه مشکلاتی ب ام پیش امد کلا مخم تعطیل شده هر کاری میکنم راه نم افته مثه حرکت راه انداختن ماشین شده

بچها میشه روش روشن و حرکت بعد ایستو مو به مو برام بنویسید شاید اینجوری بره تو مخ پوکم 

https://www.asemooni.com/info/city/drive-training

اینجا رو ببین. بعد فیلماش هم هست میتونی ببینی

https://www.aparat.com/v/NAeR9/%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82%D9%87_%D8%B4%D8%B1%D9%88%D8%B9_%D8%A8%D9%87_%D8%AD%D8%B1%DA%A9%D8%AA_%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88_-_%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4_%D9%88_%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86_%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86

https://www.asemooni.com/info/city/drive-training اینجا رو ببین. بعد فیلماش هم هست میتونی ببینی

از این چیزا زیاد دیدم عزیزم وقتی میبینم میگم چقد راحته بعد موقع سوار ماشین شدن میشم مجسمه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792