2777
2789
عنوان

راننده شوت

197 بازدید | 22 پست

اول کلاج وترمز بعد دنده خلاص بعد ماشین روشن کلاج دنده یک کلاج گاز. واقعا خیلی خنگم هیچ وقت نمیتونم راننده بشم یسری کلاس ثبت نام کردم نرفتم از ترس بعد رفتم اموزش مجازی از اونم استرس میگرفتم خنده داره نه! الانم امروز مربی خصوصی گرفتم که یکم ترسم اول بریزه بعد برم ثبت نام اصلا هول میشم تو ذهنم مراحل روشن کردن قشنگ تو ذهنمه ولی موقع روشن کردن مخم قفل میکنه نمیدونم باید کدوم کارو بکنم تمرکز هواسمم که قربونش برم امروز خیلی تحقیر شدم مربی با خنده بهم گفت چندتا کار اموز مثه تو داشته باشم پدر ماشینم در اومده خودم بیخیال شدم ولی مادر شوهر خواهرشوهرم بلدن تا میریم تو جاده شوهرم تعنه میزنه که زنای همه بلدن تو مثله مجسمه میشینی. بنظر شما چکار کنم

😂😂😂😂من شبا با بابام میرم تمرین😂بابام پاشو میزاره رو ترمز 

دیشب اولش ده بار رفتم حرکت کنم خاموش شد ماشین بندری میزد😂😂بعد جیغ زدم تمرکز کردم به بابام گفتم به من توجه نکن خودم برم. 

تا خونه اومدم😆یه جا یه ماشین پلیس دیدم جیغ کشیدم وسط خیابون وایستادم😂

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سعی کنید حتما یاد بگیرید وناامید نشید

من زمان مجردی خیلی علاقه به رانندگی داشتم الان که گواهینامه گرفتم خیلی استرس دارم وازاین کارم بدم میاد اطرافیانم کسانی هستن که دست چپ وراستشون روبلد نیستن بعد رانندگی میکنن

من منتظرم دخترم بزرگتر بشه حتما ادامه میدم

چه جراتی داری میری خیابون

بعد ساعت دوازده میریم یه خیابون خیلی خلوت. بعد بابام کلا دست و پاش رو ترمز و گاز و همه چی هست😂انگار دو نفری نشستیم

فقط یه گشت پلیس تو خیابون بود اونم تا میومد جیغ میکشیدم😂

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
چه جراتی داری میری خیابون

حالا که شوهرت مشوقته برو تو خیابونو نترس

فوق اینه که خدای نکرده ی تصادف کوچولو میکنه آدم دیگه

با سرعت کم نهایتش میزنه به ی ماشین دیگه و بیمه خسارت میده 

چرا شوهر من اینجورررررریه آخه؟؟؟😭

🌷

منم چندباری شوهرم برام گفت میدونم چکارکنم اما پام نمیتونم کنترل کنم اخه لامصب کلاج وترمز وگاز خیلی کوچیکن ونزدیک بهم.یبار خاستم گاز بدم پام رو ترمز بود 😓درجا میزد

این ماه حست میکنم کوچولوی من.میدونم که میای تو دلم خیلی نزدیک شدی  

دیشب برای اولین بار تونستم یه میدونو دور بزنم 😂اینقدر ذوق مرگ شدم. 

اولش به جای گاز پامو هی میزاشتم رو ترمز بعد همه با هم میگفتیم وا چرا ماشین راه نمیره😂

دیشب برای اولین بار تونستم یه میدونو دور بزنم 😂اینقدر ذوق مرگ شدم.  اولش به جای گاز پامو هی م ...

😅😅😅دقیقا مثل من

دیشب برای اولین بار تونستم یه میدونو دور بزنم 😂اینقدر ذوق مرگ شدم.  اولش به جای گاز پامو هی م ...

صبح با راننده که بودم تو یه جاده خلوت من حتی بلد نبودم روشن کنم خطی ها اونجا بودم نگاه میکردن میخندیدن

من خارج شهر شوهرم اجازه میده.البته فقط با دنده یک رفتم.یبار گفت حالا کلاج بگیر بریم دو.جیغ زدم که نمیتونم کنترلش کنم تند بره 😢

حالا که شوهرت مشوقته برو تو خیابونو نترس فوق اینه که خدای نکرده ی تصادف کوچولو میکنه آدم دیگه با س ...

مشوقم تو تعنه زدنه وگرنه حاضر نیست بشینم پشت ماشینش

خوشبحالت که شوهرت انقدر پایه یادگیریته برعکس شوهر من ،همش ادمو میترسونه و استرس میده و انرژی منفففف ...

تو یادگیریش که اصلا بهم یاد نمیده تنها کمکش اینه سرزنشم میکنه