2777
2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 20 پست
نمیدونم همیشه از همون بچگیم از آدم ها میترسیدم هیچوقت احساس راحتی باهاشون نمیکردم...

من عااااااشق آدمها و اجتماع و افراد هستم و تنهام!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
باز ساعت از ۱۲ شب گذشت ؛ دختر بچه های ابتدایی شروع کردن به ناله و غم 🫩

۲۰ سالمههههه چه دختر بچه ای بعدم میخواستم عصر بزنم ولی بیشتر از دو تا تایپک نمیشه توی روز زد...

واقعا بعضی هاتون خیلی سنگدلید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا... مشکل هم پیش اومده و دیدیم که دستمون رو توی پوست گردو گذاشتند و تنهایییی تنها موندم.

جنس مشکلات خب متفاوته، حتی اینم ممکنه که عامل بعضی از مشکلات خود خانواده باشه. ولی در موارد حساس تنها کسان قابل اعتماد و خیرخواه هستن.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
باز ساعت از ۱۲ شب گذشت ؛ دختر بچه های ابتدایی شروع کردن به ناله و غم 🫩

خیلی سنگدلی واقعا یعنی اصلا برات مهم نیست که یه انسان دیگه دلش گرفته و این تایپک رو زده خودت رو بزار جای من کل زندگیم تنهایی گذشت به جای دلداری دادن تیکه میندازی که چی بشه