2777
2789
عنوان

مجردی

98 بازدید | 9 پست

میخام کات کنم دوسال باهمیم بگیر نیست. عوضی. فقط میگ عاشقم. حالا کاتم میکنم.تنهامیشم میخام جلوش کم نیارم 30سالمه سرکارم نیستم و ذوق شوهرم ندارم آنچنان ولی بازم تنهایی خوب نیست همیشه. خاستگارم ندارم. حالا میگ رفتی کی بود برات

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

باهاش باش تا وقتی موقعیت خوب برات جور شد اینو ول کن البته اگ برات سود نداره اگ بودو نبودش فرق نداره ...

بخاطر تنهایی نمیخام بیشتر وابسته و ذهنم درگیر میشه. تنهایی سخته ولی آروم ترم حداقل ی درده.

آره دیگه تکلیف خودتو معلوم کن. اصلا هم به آدما امیدوار نباش. هر آدمی...

امید وار نیستم. اتفاقا همیشه. تنها بودم. کسی سودی نداشته. ولی وابستگی هست مغزم بهم میریزه. ولی زودتر بهتره. ول کنم بدبختی ولم نمیکنه عذاب میده خودکشی میکنم و. روانیه

به اون چه هر چی میگه بگه مهم حال خودته ضمن اینکه تنهایی بهتر از بودن با آدم علاف و بی مسئولیته انشاا ...

آره ب این نتیجه رسیدم وقتی نمیان باتنهای فرقی داره فقط دوسال بودم عادت کردم پیامش بیاد بالا صفحه ولی تحمل میکنم. سرسختم توجدایی. ولی کاتم میکنم اون میاد التماس

امید وار نیستم. اتفاقا همیشه. تنها بودم. کسی سودی نداشته. ولی وابستگی هست مغزم بهم میریزه. ولی ز ...

دیگه تو یه خواسته ای داری که محترمه و به حقه اون پسر اگه قبول نمیکنه همین الان باهاش اتمام حجت کن اگه واقعا بخواد از دست نمیده. تنهایی بهتر از رفت و آمد با آدمایی که حالتو خراب میکنن در ضمن تجربه همیشه به من گفته رفتن بعضیا میتونه سبب خیر باشه و در و برای ورود آدمای خوب به زندگی باز کنه.

بخاطر تنهایی نمیخام بیشتر وابسته و ذهنم درگیر میشه. تنهایی سخته ولی آروم ترم حداقل ی درده.

پس شک نکن ب تصمیمت جدا شو منم مثه تو حاضرم تنها باشم ولی تو رابطه ای ک نگیرم نرم چون وایسته شم نمیتونم کات کنم