2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درست، صحبت کن باهاش و جدی

امشب حرف زدم ازبس طولانی بوده دگ بدم میاد بهش بگم. خودش میخاست میومددلسردشدم دیگ تالان هرشرایطی بود درس میشد. صبرکردم ماشین بگیره و کار بره. بازم همونه گفتم ول معطلی گمشو

بهش بگو من این همه سال پات گذشاتم. تکلیفمو مشخص کن آره یا نه. اگر نه خداحافظ. جوونیت میره الکی

گفتم ب نظرم الکیه عوض نمیشه. میگ مغازه میزنم براخودمون بصبر گفتم برا مادرت بزن خخ. حالم ازش بهم میخوره دیگ

امشب حرف زدم ازبس طولانی بوده دگ بدم میاد بهش بگم. خودش میخاست میومددلسردشدم دیگ تالان هرشرایطی بو ...

افرین و بلاکش کن و خطتو عوض کن

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
گفتم ب نظرم الکیه عوض نمیشه. میگ مغازه میزنم براخودمون بصبر گفتم برا مادرت بزن خخ. حالم ازش بهم میخ ...

خب دیگه پس اصلا عذاب وجدان نداشته باش. ان شاءالله خوشبخت بشی 🤍

خب دیگه پس اصلا عذاب وجدان نداشته باش. ان شاءالله خوشبخت بشی 🤍

آره بهش گفتم من برم مقصرخودتی انگار مقصرنیست میگه خودت میدونی نداشتم پول و... گفتم الان چی بازم میگ. مغازه میزنم حرف خاستگاری نزد. ولی تنهامیمونم

آره بهش گفتم من برم مقصرخودتی انگار مقصرنیست میگه خودت میدونی نداشتم پول و... گفتم الان چی بازم میگ ...

به نظرم بهونه میاره. بعد کلا متاسفانه تو یه سن مشابه پسرا موقعیت ازدواج بیشتری دارن تا دخترا. هر وقت مورد مناسبی بود حتما باهاش آشنا شو. این تو آب نمک نگهت داشته. اگر قصد داشت مشخص میشد