2777
2789
عنوان

کمکککککککککک

125 بازدید | 22 پست

خواهشا بگین برای نهایی زبان و شیمی و دینی یازدهم چجوری بخونم ک مسلط باشم و نمره م بالا شه؟ امسال لامصبا سوالا رو از پارسال سخت تر دادن انگار کنکوره😭😭🥲 قبلیا رو گند زدم نمره اینا خیلییییی برام مهمه پای آبروم درمیونه🥲💔

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تسلط بر نکات تستی کنکوری، انگار داری برا کنکور میخونی

من تا حالا تست نزدمممممم

پس چرا الکی میگفتن کتاب درسی کتاب درسی😭

ای خدا چیکار کنم سرم داره میترکه از استرس حتی نمیتونم بخوابم....راهی نیست نتیجه بگیرم؟😭

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

کلاس های نهاییو ماز رایگان کرده زبان 4 جلسه س ببین همراه باهاش بخون
کلاش نهایی شیمی هم سه روزه هر روز یه فصل نهایی پارسا فراهانی ببین تکلیفاشو حل کن کتابو ولش
دینی هم از ترم دو بخون از درس 6 به بعد و اینطوری بخون که هر درسیو خوندی تموم کردی همون لحظه دوباره برگرد از اول بخون تجربه داشتم فول تثبیت میشه نیازی به مرور نیس
در نهایت حتما سوالای نهاییو حل کن وسلام
در ضمن نگرانی جایز نیست چون شرایط ترمیم تک درس هست و میتونی سال بعد ترمیم بدی خیلی راحت

شادمان و آزاد در اینده.

من تا حالا تست نزدممممممپس چرا الکی میگفتن کتاب درسی کتاب درسی😭ای خدا چیکار کنم سرم داره میترکه از ...

ببین کتاب درسی اولویته اصلیه، بعد برا نمرهٔ 19 تا 20 به نظرم باید نکات روهم بلد بود

کاش یازدهم بودم

بعد از پایان امتحانات نهایی به زندگیم برای همیشه خاتمه میدم.استعداد ندارم .هوش ندارم.هیچ گوهی نمیشممم من هیچ گوهی نمیشمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممنممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممنمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

سلام وقت بخیر

برای زبان: لیسنینگ حتما تمرین کنید (ابتدا پادکست های کتاب بعد ازمون سال های گذشته)

برای جمع بندی زبان در زمان کوتاه میتونید از کلاس های امادگی نهایی یا شب امتحان استفاده کنید

شیمی: از فصل های مهمتر شروع کنید (مطالعه خط به خط کتاب ، نمودار تصاویر و تمرینات)

میتونید از کلاس های کتابخوار استفاده کنید

دینی: مطالعه خط به خط کتاب در صورت کمبود زمان کلاس های کتابخوار

بنده مشاور رشته علوم تجربی هستم

میتونید در چنل تیم ما جوین بشید و از محتوا اموزشی و امتحانی چنل ما استفاده کنید و در صورتیکه نیاز به همراهی و پشتیبانی ویژه داشتید پیام بدید در خدمتتون هستیم (تیم ما متشکل از دانشجویان پزشکی و دندانپزشکی برای رشته تجربی و سایر رشته ها هست)

@knkor_darmani

تیم مشاوره کنکور درمانی (ایدی چنل روبیکا)

کلاس های نهاییو ماز رایگان کرده زبان 4 جلسه س ببین همراه باهاش بخون کلاش نهایی شیمی هم سه روزه هر رو ...

عه ممنون تو سایتشه؟

سوالای نهایی بدرد نمیخورن هیچ کدوم امسال تکراری نبودن🥲

من وضعیتم خیلی بده فارسی و عربی گند زدم زیستم نرفتم امتحان بدم الان برا زیست باید شهریور برا قبولی امتحان بدم سال دیگه ترمیم کنم؟🥲

ببین کتاب درسی اولویته اصلیه، بعد برا نمرهٔ 19 تا 20 به نظرم باید نکات روهم بلد بود

من الان وقت یادگیری نکته تستی ندارم..🥲

کاش یازدهم بودم

کاش دهم بودم

مثل 🫏 تو گل موندم

چیکار کنم برا این ۳ تا نهایی باقی مونده😭

عه ممنون تو سایتشه؟سوالای نهایی بدرد نمیخورن هیچ کدوم امسال تکراری نبودن🥲من وضعیتم خیلی بده فارسی و ...

بله عزیزم واسه یازدهم 6 تا درسه (با این وضع تاثیر همینم بر میدارن نمرات افتضاحه امسال)برم نداشتم بیا یه استدلال کنیم خب از این 6 تا درس دو تاش تخصصیه که زیست و شیمی و تو ذاتا واسه کنکور میخونیشون خب ؟پس کار اضافی نیست کنارش میتونی بری نهاییشم بدی پس اینا حله.میمونه 4 تا درس که در طول سال یا یه ماه مونده به امتحانات برنامه میریزی در حد مثلا شاید یه ساعت یا دو ساعت در روز وقت میذاری براشون و میری ترمیم میدی. البته باید دوزادهمو برای نهایی هاش فول بخونی چون فرجه انچنانی نمیدن که در کنار ترمیم مشکلی واست پیش نیاد. ماهیو دو ماه مونده به کنکورم از اب بگیری تازس حتی ده سال بعد حتی بیست سال بعد پس استرس نداشته باش:)

شادمان و آزاد در اینده.

سلام وقت بخیربرای زبان: لیسنینگ حتما تمرین کنید (ابتدا پادکست های کتاب بعد ازمون سال های گذشته) برای ...

ممنون کلاس های کتابخوار و از کجا بیارم؟