2777
2789
عنوان

کمکککککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 22 پست
الآن فقط آروم باش وکتاب و جزوهٔ معلم خودت رو خیلی خوب بخون. قشنگ درکت میکنم.

نمیدونم کتابو بخونم کلاس نگاه کنم ماجرای ۲۰ و فرمول ۲۰ بخونم...کدومش😭

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله عزیزم واسه یازدهم 6 تا درسه (با این وضع تاثیر همینم بر میدارن نمرات افتضاحه امسال)برم نداشتم بیا ...

کاش بردارن مثبت کنن خیلی سخته همه چیو ترمیم بدم

اگه برندارن من ک این ۳ تای قبلیو باید ترمیم کنم ولی اینایی ک موندنو به هیچ عنوان نمیخوام گند بزنم

نهایی ماز و ببینم دیگه کتاب و ماجرای ۲۰ اینا نخونم میتونم نتیجه بگیرم؟

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

چه درسی؟

زبان ک پس فرداعه

شیمی ک شنبهس

دینی ک دوشنبهس

🥲

زبان ک پس فرداعهشیمی ک شنبهسدینی ک دوشنبهس🥲

دینی برو رو کتاب و نمونه سؤال، شیمی اول کتاب بعد مسائل و مفاهیم از کتاب کار، زبان کتاب و جزوهٔ وخیلی خیلی اصل تر نمونه سؤال

دینی برو رو کتاب و نمونه سؤال، شیمی اول کتاب بعد مسائل و مفاهیم از کتاب کار، زبان کتاب و جزوهٔ وخیلی ...

یعنی کتابو بخونم با درسنامه کتاب کار یا سوالای کتاب کار؟

دینی برو رو کتاب و نمونه سؤال، شیمی اول کتاب بعد مسائل و مفاهیم از کتاب کار، زبان کتاب و جزوهٔ وخیلی ...

ولی اول از همه آرامش، من خودم شاگرد اول تجربی دبیرستان بودم ولی انقدر استرس واضطراب داشتم که افسردگی گرفتم وچند ساله خونه نشینم