2777
2789
عنوان

هایمن

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 28 پست

برو دکتر زنان قلبم یا پیش ماما

منم میترسیدم چون یه بار که رفته بودیم شمال تو دریا که شنا میکردم یه سنگ خیلی بد به اون ناحیه فشار اورد ترسیدم .بعد خودم یه روز رفتم ماما ،برگشت گفت نه شکر خدا سالمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم بگم منو ببر معاینه زندم نمیذاره امان ازین تفکرات مغز پوسیده قدیمیواسه چندتا ماما و دکتر زنان ...

عکس و فیلم برا دکتر فرستادی😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

تو بچگی دستتون اونجا چیکار میکرد😭😂هایمن سوراخه دیگه وگرنه خون پریود چطوری میخواد بیاد بیرون نگران ...

هعی خواهر عقل نداشتم کنجکاو بودم

میدونم سوراخه میترسم سوراخو لبه شو پاره کرده باشم لبه دایذه یه تیکه شبیه بریدگیه 🥲

با خدا باش و پادشاهی کن...!✨🌱

تو بچگی دستتون اونجا چیکار میکرد😭😂هایمن سوراخه دیگه وگرنه خون پریود چطوری میخواد بیاد بیرون نگران ...

هعی خواهر عقل نداشتم کنجکاو بودم

میدونم سوراخه میترسم سوراخو لبه شو پاره کرده باشم لبه دایذه یه تیکه شبیه بریدگیه 🥲

با خدا باش و پادشاهی کن...!✨🌱

هعی خواهر عقل نداشتم کنجکاو بودممیدونم سوراخه میترسم سوراخو لبه شو پاره کرده باشم لبه دایذه یه تیکه ...

خب حالا یه خورده باز بشه نشه چه فرقی میکنه

حرفا میزنیدا

بعدش هم واژن ارتجاعیه باز بشه دوباره بسته میشه البته نه با انگشت اندازه انگشت باز هست کلا

فوش گذاشتم برای مردی که درخواست بده حقیر بدبخت.