2777
2789
عنوان

هایمن

355 بازدید | 28 پست

خواهش میکنم قضاوت نکنید خواهرانه کمکم کنید

من بچگی یک بند انگشت تقریبا یادمه فسار میدادم میرفت داخل ولی همون ناحیه سو.راخ هایمن رو حس میکردم روهمون فشار میدادم ولی خون ندیذم الان وحشتناک نگرانم میترسم کار دستم داده باشم تاحالا کسیو داشتید اطرافتون همبن مشکلو داشته باشه ؟دکتر بهش چی گفته

خیلی نگرانم حالم بده از شدت استرس

با خدا باش و پادشاهی کن...!✨🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اون ورودی واژن بوده که شما حس کردیهایمن یه پرده نیست که کل ورودی رو بپوشونه و بخواد پاره بشهیه ...

اره گلم میدونم ولی همون سوراخو متوجه میشدم هست فشار میاوردم یکم درد میگرفت دیگه نکردم ولی انگشتم کمتر از یک بند وارد همون سوراخ وسط پرده شد خیلی نگرانم 😭

نامزد خواهر من به تجاوز کامل کرده بود.رفتیم دکتر گفت سالمه.بعد هم ازش جدا شد بعدا هم ازدواج کرد.کلا ...

واقعا؟

ببخشید اینقد واضح میگم یعنی دخول کامل داشتن ؟

اره گلم میدونم ولی همون سوراخو متوجه میشدم هست فشار میاوردم یکم درد میگرفت دیگه نکردم ولی انگشتم کمت ...

نه بابا حتی انگشتم رد کرده باشی اندازه همون انگشت ضربه دیده نه بیشتر(اگه ضربه دیده باشه) ، اون چیزی که تو رابطه پارش میکنه خیلی بیشتر از انگشت بازش میکنه و پارگی میده بخاطر همین خون میاد

معمولا اکثر خانما هایمنشون حلقویه و انگشت ازش راحت رد میش نگران نباش ولی برا اطمینان اگه دوس داری یه ...

مامانم بگم منو ببر معاینه زندم نمیذاره امان ازین تفکرات مغز پوسیده قدیمی

واسه چندتا ماما و دکتر زنان قبلا ویزیت گرفتم فرستادم عکس و فیلم چند نفر گفتن سالمه یکی گفت پارگی جزیی داره یکی گفت اسیب جزیی یکی باز میگفت از بین رفته تو زنی فلانی اصرار و اصرار که بیا ترمیم کنم😐متخصص زنان آخزی گفت سالمه الان نمیدونم حرف کدومو باور کنم

بله.کامل کامل.با خونریزی.نصف دخترا رابطه اولشون اصلا خونریزی ندارن واس همین هیچوقت مشخص نمیشه

جدی

ایشالا که از منم مشکلی نداشته باشه

شما پزشک قانونی رفتن خواهراتون یا دکتر زنان ؟چون از منم حلقویه ولی با اینه نگاه میکنم گوشش شبیه پارگیه🫠

اره گلم میدونم ولی همون سوراخو متوجه میشدم هست فشار میاوردم یکم درد میگرفت دیگه نکردم ولی انگشتم کمت ...

اینکه فشار اوردی و دردتون گرفت عادیه عزیزم

واژن یه عضله است که در حالت عادی فضای کمی داره و به مرور باید چیزی رو واردش کرد

خیلی تو حاشیه نریم لب کلام اینه که خبری از پرده ای که بخواد پاره بشه نیست قند عسلم

این چیزیه که سازمان بهداشت جهانی ثابتش کرده

اینیم که بعضی خانما شب اولشون خونریزی دارن به خاطر اینه که ورودی رو شل نکردن و بدون روان کننده انجامش دادن و دیواره واژن خراشیده شد و خون اومد

مامانم بگم منو ببر معاینه زندم نمیذاره امان ازین تفکرات مغز پوسیده قدیمیواسه چندتا ماما و دکتر زنان ...

از عکس چیزی معلوم نیست یروز برو پیش ماما برات معاینه کنه تنها برو بچه که نیستی ، الکی هم تا چند نفر نبینن تن به ترمیم نده ولی اگه اولی گفت سالمه دیگه خیالت راحت باشه ، یکی از دوستام پیش دوسه تا ماما رفته بود گفته بودن بهش ضربه دیده ولی ازدواج کرد کلی هم خون ریزی شب اول داشت حتی اگه بهت گفتن ضربه دیده باز نگران نباش خیلیا همین کار شمارم نکردن بهشون گفتن ضربه دیدی درصورتی که شکل خود هایمنش ن اینطور بوده

[QUOTE=417787344]جدی ایشالا که از منم مشکلی نداشته باشه شما پزشک قانونی رفتن خواهراتون یا دکتر زنان ؟چون از منم حل ...[/QUOچه فکرایی میکنیدا.دکتر زنان رفتن فک کنم.چون من همراهش نرفتم دقیق یادم نیست.اونجای آدم یه عملکردی داره که مال شما انجامش میده به موقعش.دیگه نگرانی نداره😂