2777
2789
عنوان

پسر دارا

178 بازدید | 30 پست

پسرم۱۱سالشه روانیه بتمام معناس دیوونم کرده کلا بگم روانشناسم بردمش راهکار نمیدن فقط گوش دادن و حرف زدن درست نشد حتی یه نفر تو مدرسه فامیل خیابون باهاش دوست نمیشن با هیییچ بچه ایی نمیسازه نمیسازه حقیقتا دیگه تحملش ندارم بنظرتون بفرستمش خونه پدربزرگش با اونا زندگی کنه اینم بگم اونجا میمونه اونام پذیراش هستن هم برای اون بهتره هم برای ما

نه عزیز مگه اونا گناه کردن

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️در دنیای دیگر حتی اگر گلوله بودی در لوله تفنگ،به سمتم بیا💞

بچه اته! بچه اتهههههههههه بعد داری میگی بفرستمش پیش یکی دیگه؟!

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم. اینجا میزنم توی چشمم باشه و یادم بمونه| "کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حس نمیکنی داری یه جوری از سر خودت بازش میکنی ؟ مشکلش چیه حرف حسابش چیه ؟ شاید خیلی لی لی به لالاش گذاشتی . من بودم بچمو نمیفرستادم خونه ی مردم حتی اگه مادر خودم باشه ، اینجوری نمیدونم کی میخوابه کی پا میشه با کی میره با کی میاد کجا میره

خب پیش من بمونه منو اذیت میکنه منم چقدر تحمل کنم!صبرم لبریز شده!کتک میخوره روتنش پیش منم آسیب میبین ...

اذیتت میکنه؟ صبرت لبریز شده؟ خب مادرشی. به این نگاه کنی همه باید بچه شون رو بزارن سر کوچه!

داری به جای حل مسئله، صورت مسئله رو پاک میکنی.

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم. اینجا میزنم توی چشمم باشه و یادم بمونه| "کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"