2777
2789
عنوان

پسر دارا

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 30 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با اونا رودربایستی داره خوبه اونام دوسش دارن میپذیرنش خودشم دوست داره بره

حتی اگه بره بمونه هم یه مدت کوتاهی رودربایستی داره ..بعدش عادی میشه و باز همین آشه و همین کاسه..

بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

حس نمیکنی داری یه جوری از سر خودت بازش میکنی ؟ مشکلش چیه حرف حسابش چیه ؟ شاید خیلی لی لی به لالاش گذ ...

نه اتفاقا اصلا لوس نیست ناسازگاره دلقک بازی درمیاره سربه سرت اونققققدر میزاره تادست روش بلند کنی مثلا بفهمه بدت میاد ناخن میاره زیر پات پا میزاره رو سرت و کلی کارای بد همشم میخنده میگه شوخی میکنم!میزنمش میگه غلط کردم تکرار نمیکنم ولی باز تکرار میکنه تمام نقاط ضعفمو پیدا کردن انگشت میزاره لای زخمامون

اذیتت میکنه؟ صبرت لبریز شده؟ خب مادرشی. به این نگاه کنی همه باید بچه شون رو بزارن سر کوچه!داری به جا ...

راه دیگه ایی به ذهنم نمیرسه ببین فهمیده بدم میاد از یه سری اذیتاش هییی تکرارشون میکمه دائم ناخن میاره کف پام میزنه تو پشتم تو سرم دست میزنه به سینم وکلیییی کارای چندش دیگه

راه دیگه ایی به ذهنم نمیرسه ببین فهمیده بدم میاد از یه سری اذیتاش هییی تکرارشون میکمه دائم ناخن میار ...

خب باید ببرید روانپزشک شاید خدایی نکرده بیماره که درمان میشه یا نهایت کنترل میشه. لاعلاج که نیست.

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم. اینجا میزنم توی چشمم باشه و یادم بمونه| "کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"

خب باید ببرید روانپزشک شاید خدایی نکرده بیماره که درمان میشه یا نهایت کنترل میشه. لاعلاج که نیست.

عزیزم روانپزشک مگه ببرم روانشناس گفت نرماله البته من نگفتم چه کاراریی میکنه پسرم گفت بگی نمیام پیشش

عزیزم روانپزشک مگه ببرم روانشناس گفت نرماله البته من نگفتم چه کاراریی میکنه پسرم گفت بگی نمیام پیشش

ببرید روانپزشک و بگید رفتارهاش رو حتما

خب مشخصه روانشناسی که ندونه مراجعش چه رفتارهایی داره میگه نرماله

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم. اینجا میزنم توی چشمم باشه و یادم بمونه| "کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"

ببرید روانپزشک و بگید رفتارهاش رو حتماخب مشخصه روانشناسی که ندونه مراجعش چه رفتارهایی داره میگه نرما ...

آخه اون موقع برای درس نخوندن و نداشتن دوست توی مدرسه بردمش گفتم رفتارای خونش بگم از موضوع منحرف میشه

نه اتفاقا اصلا لوس نیست ناسازگاره دلقک بازی درمیاره سربه سرت اونققققدر میزاره تادست روش بلند کنی مثل ...

بنظرم دوست داره دیده بشه ، دوست داره باهاش وقت بگذرونی ، بچه ی دیگه ای هم داری ؟ اگه اره چندسالشه ؟