2777
2789
عنوان

عروسی

35 بازدید | 12 پست

عروسی برادرشوهرم یکی دو ماه دیگه است. دو تا مشکل دارم، لطفاً راهنماییم کنید.

۱) خودم دو ساله ازدواج کردم، یه پیراهن مجلسی مشکی دارم که برای خرید عروسیم برداشتم ولی تا حالا نپوشیدمش. یه پیراهن مشکی ساده تور دار که روی تورش شاین داره، کلاً خوشگله و ساده اس.

خودم ۲۲ سالمه و نمیخوام یچی بپوشم که سنمو ببره بالا یا زود از مد بیفته یا خیلی گرون باشه، چون پول چیز گرون رو ندارم.

خواهرشوهرم لباس اجاره کرده از این مزونهای لباس شب که خوشگل و گرون هستن، ۶ تومن اجاره کرده.

خودم امروز اون لباس مشکی رو که پوشیدم خوب بود، فقط دور کمرش یکم تنگه راحت نیستم انگار یکم فشارم میده . بنظرتون یکم لاغر کنم راحت تنم بشه. البته خودم لاغرم خیلی وزنم زیاد نیست قدم ۱۷۰ وزنم ۶۶

از یطرف میگم به جای خرج کردن پول برای لباس مجلسی که قراره کلاً ۳ ساعت بپوشم، یه کت سارافون یا کت دامن شیک بگیرم که بعد از تالار و پاتختی و مجالس دیگه هم بتونم بپوشم.

۲) برای عروسی خودم، میکاپم لایت بود و موهام رو هم رنگ نکرده بودم. میخواستم بگم برای عروسی برادرشوهرم آرایش با رژ قرمز انجام بدم که تغییر کنم و تنوع بشه. رژ قرمز و آلبالویی خیلی به من میاد. یه رنگ مو دیدم خوشم اومد. الان دو دلم مونده که مو رو رنگ کنم یا رژ قرمز رو انتخاب کنم.

پس الان من بین دوتا مسئله موندم لطفا راهنماییم کنید.

۱)لباس

۲)رنگ مو یا رژ

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من اگه جات بودم لباس همونو میپوشیدم یکم لاغر میکردم البته با ورزش تا لباس برام راحت باشه. لباس داری نمیخواد بری اجاره کنی مگه اینکه مدلش قدیمی باشه یا چندبار پوشیده باشی. برای میکاپ هم اگه قبلا میکاپ با رژ قرمز انجام دادی و میدونی بهت میاد و سنتو بالا نمیبره انجام بده اگر مطمعن نیستی بهت میاد یا نه تو خونه خودت خودتو میکاپ کن رژ قرمزم بزن لباسم بپوش ببین خوب میشه یا نه

❌❌ 💩 💩 دهن اونی که به خانم متاهل درخواست میده ❌❌ متاهل و متعهد به عشق او تا به ابد ❤️💍🥰

دوستان اشتباه متوجه شدید

از گزینه اول یکی رو انتخاب کنید از گزینه دوم هم یکی

من بین رژ قرمز و رنگ مو باید یکیو انتخاب کنم

وگرنه بحث لباس جداس من بین خرید لباس مجلسی و کت سارافون یا کت دامن دو دلم ، یه چیز دخترونه و شیک

نه عزیزم به نظرم لباس که داری موهاتو رنگ کن همراه با رژ قرمز

بنظرت لباس مشکی با رژ قرمز با موهای لایت رنگ شده بد نمیشه؟

انگار چند رنگ میشه

نمیدونم واسه رنگ دو دلم

شوهرم میگه رنگ نکن موی مشکی قشنگتره

بعد موهامم نازکه همینجوریش خیلی حساسه ریزش داره خیلی حساسه موهام

از هرکسم نظر میپرسم میگه موهاتو رنگ کنی همینجوریش موهات جنسش حساسه بدترم میشه خورد میشه میریزه

من اگه جات بودم لباس همونو میپوشیدم یکم لاغر میکردم البته با ورزش تا لباس برام راحت باشه. لباس داری ...

برای لباس من خودم لاغرم همینجوریش ولی میخوام غذامو کم کنم ک لاغرتر شم

لباسم مدلش مشکیه ، یقه دلبری ، ساده ی ساده اس فقط روی پارچه اش کلا شاین کار شده که با نور میدرخشه

من فقط یبار عروسی دخترعموم پوشیدم فامیلای همسرم اصلا ندیدنش اونور اولین باره ، بعد من سنم کمه لباسای پر زرق و برق هم زود از مد میفته هم کلا حیفم میاد ۶ تومن بدم اجاره کنم تهشم مال خودم نیس

نهایتش کت سارافون یا کت دامنی چیزی میگیرم ک همیشه بتونم بپوشم حتق تو مراسمایی ک آقایونم هستن

من روزمره رژ آلبالویی میزنم ولی کم میزنم ک خیلی جیغ نشه

خیلی بهم میاد حتی بیشتر از لایت

برای لباس من خودم لاغرم همینجوریش ولی میخوام غذامو کم کنم ک لاغرتر شملباسم مدلش مشکیه ، یقه دلبری ، ...

پس خوبه عزیزم 👌💛

❌❌ 💩 💩 دهن اونی که به خانم متاهل درخواست میده ❌❌ متاهل و متعهد به عشق او تا به ابد ❤️💍🥰