عروسی برادرشوهرم یکی دو ماه دیگه است. دو تا مشکل دارم، لطفاً راهنماییم کنید.
۱) خودم دو ساله ازدواج کردم، یه پیراهن مجلسی مشکی دارم که برای خرید عروسیم برداشتم ولی تا حالا نپوشیدمش. یه پیراهن مشکی ساده تور دار که روی تورش شاین داره، کلاً خوشگله و ساده اس.
خودم ۲۲ سالمه و نمیخوام یچی بپوشم که سنمو ببره بالا یا زود از مد بیفته یا خیلی گرون باشه، چون پول چیز گرون رو ندارم.
خواهرشوهرم لباس اجاره کرده از این مزونهای لباس شب که خوشگل و گرون هستن، ۶ تومن اجاره کرده.
خودم امروز اون لباس مشکی رو که پوشیدم خوب بود، فقط دور کمرش یکم تنگه راحت نیستم انگار یکم فشارم میده . بنظرتون یکم لاغر کنم راحت تنم بشه. البته خودم لاغرم خیلی وزنم زیاد نیست قدم ۱۷۰ وزنم ۶۶
از یطرف میگم به جای خرج کردن پول برای لباس مجلسی که قراره کلاً ۳ ساعت بپوشم، یه کت سارافون یا کت دامن شیک بگیرم که بعد از تالار و پاتختی و مجالس دیگه هم بتونم بپوشم.
۲) برای عروسی خودم، میکاپم لایت بود و موهام رو هم رنگ نکرده بودم. میخواستم بگم برای عروسی برادرشوهرم آرایش با رژ قرمز انجام بدم که تغییر کنم و تنوع بشه. رژ قرمز و آلبالویی خیلی به من میاد. یه رنگ مو دیدم خوشم اومد. الان دو دلم مونده که مو رو رنگ کنم یا رژ قرمز رو انتخاب کنم.
پس الان من بین دوتا مسئله موندم لطفا راهنماییم کنید.
۱)لباس
۲)رنگ مو یا رژ